Pijani vozač sa probnom dozvolom udario trudnicu usled čega je izgubila bebu: Novi detalji nesreće u Pančevu

10.11.2022

16:50

0

Sumnja se da Tijana I. kao vozač električnog trotineta nije postupila po pravilima saobraćaja i udarila je u automobil

Pijani vozač sa probnom dozvolom udario trudnicu usled čega je izgubila bebu: Novi detalji nesreće u Pančevu
Saobraćajna nesreća - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Marko K. (19) vozač koji se sinoć oko 23 sata u Banatskom Novom Selu sudario sa trudnicom Tijanom I. (24) koja je bila na trotinetu u osmom mesecu trudnoće, imao je probnu vozačku dozvolu i vozio je automobil sa 0,55 promila alkohola u krvi.

Prema informacijama Blica, sumnja se da Tijana I. kao vozač električnog trotineta nije postupila po pravilima saobraćaja (pravilo desne strane) i udarila je u levi bočni deo putničkog vozila "reno megan", koji je vozio Marko pod dejstvom alkohola i sa probnom vozačkom dozvolom.

Tijana je je bila u 8 mesecu trudnoće i prevezena je do Opšte bolnice u Pančevu, gde joj se stanje iznenada pogoršalo i oko jedan sat ujutru je došlo do pobačaja.

Na mesto nesreće odmah su izašli Saobraćajna policija i zamenik OJT Pančevo. Daljim radom ustanovljeno je da je vozač Mario K. nakon saobraćajne nezgode napustio lice mesta, ali se ubrzo potom vratio na mesto nezgode gde je i zatečen po dolasku patrole.

Dežurni zamenik OJT u Pančevu je naložila da se putničko vozilo privremeno oduzme radi veštačenja i da se protiv vozača automobila podnese krivična prijava.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u OJT u Pančevu. On je navodno priznao da je udario trudnicu.

Stanje Tijane I. je stabilno, zadržana je u Opštoj bolnici zbog mogućnosti nastupanja komplikacija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike