Misteriozna smrt žene na autoputu u blizini motela „Predejane“: Niko ne zna kako je Julija (40) preminula, telo pronađeno pored puta

07.11.2022

17:03

0

Autor: 24sedam

Julija je iza sebe ostavila dvoje dece - ćerku od 22 godina i sina od 19

Misteriozna smrt žene na autoputu u blizini motela „Predejane“:  Niko ne zna kako je Julija (40) preminula, telo pronađeno pored puta
Julija D. - Copyright Foto: Fejsbuk/Julija D.

I dalje nije poznato kako je nastradala Julija D. (40) iz sela Palojce, čije je telo juče pronađeno pored puta između Predejana i Grdelice. Nagađa se da se ona u tom trenutku vraćala sa posla i da ju je automobil udario, a da je vozač zatim pobegao.

- Nije bilo nikakvog sudara vozila, a naknadno će se utvrditi kako je došlo do smrti žene - rekla je PR Marija Sokolović. - Telo je odmah poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. 

Julija je iza sebe ostavila dvoje dece - ćerku od 22 godina i sina od 19. Oboje žive u Beogradu, ćerka je zaposlena, a sin studira.

Nesrećna žena je živela u selu Palojce samo sa ocem. Majka joj je preminula pre godinu i po dana, a pre pet godina se razvela.

Kako navode meštani Palojca, Julija je bila divna žena, majka dva tinejdžera.

24sedam/Goran Sivački
 

- Tu, kraj starog auto-puta između Gredelice i Predejana, je autobusko stajalište. Ona se najverovatnije kretala pešice ka kući kada je neko udario i pobegao. Razvela se pre dosta godina i vratila kod oca u kuću, deca su joj u Beogradu, studiraju. Tuga šta se dogodilo. Bila je divna žena - navodi meštanka ovog mesta pa dodaje dase nada da će policija pronaći krivca.

Jug Srbije u suzama

Jug Srbije se u suzama oprašta od četrdesetogodišnje Julije D.

Njeni prijatelji iz Vlasotinca, Grdelice i ostalih mesta sa juga Srbije, na društvenim mrežama ostavljaju poslednje pozdrave ovoj majci dvoje dece koja je nastradala nesretnim slučajem dok se vraćala sa posla.

- Otišla si bez pozdrava, zašto - pišu po društveni mrežama uz njenu fotografiju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike