Pomahnitali gost kafića u Staroj Pazovi iza rešetaka: Prvo maltretirao goste, pa oteo pazar, a prilikom hapšenja pravio haos

01.11.2022

16:54

0

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

Pomahnitali gost kafića u Staroj Pazovi iza rešetaka: Prvo maltretirao goste, pa oteo pazar, a prilikom hapšenja pravio haos
Ilustracija - Copyright Profimedia

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su N. J. (30), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo, ugrožavanje sigurnosti i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Sumnja se da je u jednom ugostiteljskom objektu u Staroj Pazovi počeo da maltretira goste, zbog čega su ga obezbeđenje i vlasnik udaljili.

N. J. se potom vratio u isti ugostiteljski objekat i, kako se sumnja, uz pretnju nožem, od radnika uzeo manju sumu novca, a vlasnika pozvao telefonom i pretio mu.

Takođe se sumnjiči da se oglušio o naređenje policijske patrole da stane i pokušao da pobegne, kao i da je pružao otpor prilikom dovođenja u policijsku stanicu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike