Sa replikom pištolja pretio radnici: Lopov ukrao 15.000 dinara i nekoliko paklica cigareta - policija mu u stanu našla i drogu!

01.11.2022

15:45

0

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu

Sa replikom pištolja pretio radnici: Lopov ukrao 15.000 dinara i nekoliko paklica cigareta - policija mu u stanu našla i drogu!
Hapšenje u Valjevu (Ilustracija) - Copyright RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su M. M. (1982) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, navodi se u saopštenju.

On se sumnjiči da je sinoć, oko 20.30 časova, maskiran, preteći radnici kioska replikom pištolja uzeo 15.000 dinara i nekoliko paklica cigareta. Policija je u stanu u kome je osumnjičeni boravio, pronašla ukradeni novac i cigarete koje će vratiti vlasniku.

Kod M. M. su nađene i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike