Panika u Spužu posle ubistva Vukotića u Turskoj: U ćeliji "kavčanina" nađeni bodež i dva telefona; prebačen u samicu pod video nadzorom!

30.10.2022

15:48

0

"Kavčanin" Vidoje Stanišić u zatvoru boravio sa grupom koja je pomogla likvidaciju vođe "škaljarskog klana" u Istanbulu

Panika u Spužu posle ubistva Vukotića u Turskoj: U ćeliji "kavčanina" nađeni bodež i dva telefona; prebačen u samicu pod video nadzorom!
Mobilni telefoni u spuškom zatvoru: Ilustracija - Copyright Spuž YouTube/Printscreen/Pixabay

Pogoričanin Vidoje Stanišić, navodni pripadnik "kavačkog klana", premešten je iz ćelije u samnicu spuškog zatvora nakon što je u njegovoj ćeliji nađen telefon, kao i improvizovani bodež. "Kavčanin" je u ćeliji boravio sa još četiri člana kotorskog klana i turskim državljaninom Binalom Camgozom, čija se grupa sumnjiči da je "kavčanima" pomogla da 8. septembra likvidiraju šefa "škaljaraca" Jovana Vukotića u Istanbulu.

Jovan Vukotić/Printscreen/YouTube
 

Prema navodima crnogorskih medija, u prostoriji gde je boravio nađen je mobilni telefon i improvizovani bodež, a krajem septembra je izmešten u samnicu koja je pod video-nadzorom.

Službenici obezbeđenja spuškog zatvora u grupnoj sobi, u kojoj je bio, pronašli su i oduzeli improvizovani bodež i dva mobilna telefona, od kojih je jedan imao kripto zaštitu. Njihova ćelija pretresena je nekoliko dana nakon što je policija Turske utvrdila da su članovi kriminalnog klana Camgoza, učestvovali u ubistvu vođe "škaljarskog klana".

Stanišić je, da podsetimo, uhapšen krajem februara 2020. godine zbog pokušaja ubistva Igora Krstovića 28. januara te godine u Zeti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike