Spektakularno hapšenje: Drogu nabavljali na Kosmetu, prodavali u Srbiji - zaplenjeno 10 kilograma narkotika (FOTO/VIDEO)

29.10.2022

14:35

0

Autor: Mi. S.

Presečen lanac trgovine narkoticima, a uhapšeni F. A. (27) iz okoline Bujanovca i Nišlije N. P. (25), S. M. (22), D .B. (26) i I. M. (29)

Spektakularno hapšenje: Drogu nabavljali na Kosmetu, prodavali u Srbiji - zaplenjeno 10 kilograma narkotika (FOTO/VIDEO)
hapšenje (2) - Copyright Tanjug/OMK MUP Republike Srbije

Inspektori za suzbijanje trgovine narkoticima Odeljenja kriminalističke policije PU Niš u saradnji sa UKP i PU za grad Beograd, a po nalogu VJT u Nišu uhapsili su pet osoba koji su marihuanu, koju su nabavljali na Kosmetu prodavali na području tog grada.

Efikasnom policijskom akcijom, kako je saopštio MUP Srbije, presečen je još jedan lanac trgovine narkoticima, a uhapšeni su F. A. (27) iz okoline Bujanovca i Nišlije N. P. (25), S. M. (22), D .B. (26) i I. M. (29).

Sumnja se da su preko F. A. tokom dužeg perioda pribavljali  sa kosmeta i prodavali je na području Niša. Prilikom pretresa automobila kojim je upravljao N. P. pronađeno je više od deset kilograma marihuane spakovane za dalju prodaju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje nakon čega će sa krivičnom prijavom za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike