Lepe vesti iz Malog Crnića nakon neprospavane noći: Dečak (3) koji je pao sa terase se oporavlja! Otac video kako pada

26.10.2022

14:05

0

Autor: 24sedam

Prema rečima dečakovog oca mališan se najverovatnije okliznuo

Lepe vesti iz Malog Crnića nakon neprospavane noći: Dečak (3) koji je pao sa terase se oporavlja! Otac video kako pada
nis terasa zakljucana zena foto mk (2) - Copyright 24sedam/M.K.

Dečak (3) koji je u utorak popodne pao sa terase, sa visine od tri metara, u selu Salakovac kod Malog Crnića, uspešno se oporavlja u požarevačkoj bolnici, saznaje Kurir.

Podsetimo, mališan je juče oko 15.30 sati prevezen u bolnicu, nakon što je pao sa neograđenog balkona porodične kuće. Sa njim su sve vreme bili roditelji, a na mestu nesreće uviđaj su obavili policija i tužilac.

- Za sada nema elemenata krivičnog dela, a tužilac je dao nalog policiji da prikupi neophodna obaveštenja i obavi razgovor sa roditeljima, te da izveštaj proslede Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu - objašnjava naš izvor.

Kako naš izvor kaže, dečak je iz fine i uljudne porodice, a njegovi roditelji drže pekaru u selu, zbog čega ih skoro svi poznaju.

Dečakov otac je potvrdio da oni drže pekaru, kao i da se njegov sin oporavlja.

- Mi držimo pekaru u Salakovcu, a objekat ima dva sprata. Bio sam sa ženom na prvom spratu i radili smo kao i obično. Dete je bilo sa nama, a u jednom trenutku sin se iskrao i popeo na sprat. Mi nismo videli kad je izašao i otišao gore - priča dečakov otac i dodaje da ne zna kako je dečak tačno pao, jer taj trenutak nije video.

- Ta terasa na drugom spratu nije ograđena, pa sumnjam da se okliznuo. Supruga i ja smo bili u pekari i kroz prozor smo videli da pada. Sekunde su bile u pitanju Prepali smo se i odmah istrčali napolje. On je ležao na podu, a ja sam ga odmah podigao, uzeo sam ga u naručje i odvezao u bolnicu - kaže naš sagovornik.

Otac kaže da su mu lekari rekli da neće biti većih i trajnih posledica po zfravlje njegovog sina nakon pada sa visine.

- Ovo je bio veliki stres za nas, samo želimo da se oporavi i bude dobro. Hvala Bogu, sutra izlazi iz bolnice i svi ćemo biti uz njega - završava otac dečaka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike