Jezivo nasilništvo u Čačku: Muškarac krvnički tučen pesnicama i ciglom!

20.10.2022

12:24

0

Mladić koji je povrđen ležao, u poslednjem trenutku se izmakao i ovaj ga je umesto u glavu, pogodio u grudi

Jezivo nasilništvo u Čačku: Muškarac krvnički tučen pesnicama i ciglom!
16662648111619119120158900938927032019-policija-cacak7-foto-rina - Copyright RINA

Brutalan i jeziv napad dogodio se u čačanskom naselju Košutnjak, a dozivanje u pomoć pretučenog mladića probudilo je u ranim jutarnjim satima čitav taj deo grada. Od zadobijenih povreda našao se na zemlji i samo pukom srećom uspeo je da sačuva živu glavu. Sigurnosne kamere koje se nalaze na okolnim objektima sve su zabeležile, a snimke su kasnije pregledali meštani. Sav dobijeni dokazni materijal svakako će biti predat i nadležnim organima.

 
- Vidi se taksi vozilo kako se zaustavlja, a nedugo zatim otvaraju se zadnja vrata iz kojih izleće mladić, otvara suvozačeva vrata i izvlači drugog muškarca napolje i kreće krvnički da ga tuče, dok taksista odlazi - priča jedan od meštana naselja Košutnjak koji je kasnije dobio na uvid snimke sa sigurnosnih kamera.
 
Mladić je odmah pao na zemlju, a ovaj je nastavio da mu zadaje udarce. Na snimcima se čuju i njegovi jauci, a samo jedna starija komšinica koja se probudila u to vreme, pokušala je da spreči nasilnika, ali umalo i ona nije dobila batine.
 
- Čulo se samo drsko "baba pali", a mladiću koji je ležao na trotoaru, čuje se i to na jezivom snimku, nasilnik kabadahijski odbrojova da tako povrđen ustane - dodaje Čačanin.

Napadaču nije bilo dosta što je žrtvi pesnicama i nogama zadao udarce, već je sa obližnjeg stovarišta uzeo ciglu i krenuo ka njemu. Na svu sreću, mladić koji je povrđen ležao, u poslednjem trenutku se izmakao i ovaj ga je umesto u glavu, pogodio u grudi. Inače bi taj udarac bio koban.
 
Policiju je tek kasnije pozvao neko od meštana Košutnjaka ko se takođe probudio u međuvremenu, i tek po njenom dolasku može se reći da je teško pretučeni mladić bio bezbedan.
 
Prema informacijama dobijenim u MUP-u, napadač je od ranije poznat policiji. Ostaje nepoznato zbog čega je došlo do ovog jezivog nasilja i kako su se nasilnik i žrtva našli u istom taksiju, jer se inače ne poznaju, a prema nezvaničnim informacijama povređeni mladić čak i nije iz Čačka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike