Okončana višesatna drama u Kragujevcu: Popeo se na krov nakon što je izazvao udes, otkriven razlog ovakvog ponašanja mladića!

18.10.2022

16:20

0

Pretio da će izvršiti samoubistvo

Okončana višesatna drama u Kragujevcu: Popeo se na krov nakon što je izazvao udes, otkriven razlog ovakvog ponašanja mladića!
krov - Copyright Printscreen/Instagram/192_rs

Pregovarački tim kragujevačke policije okončao je višesatnu dramu u naselju Pčelice.

Tamo se unezvereni vozač, posle saobraćajnog udesa, popeo na krov obližnje kuće odakle je go do pasa pretio da će izvršiti samoubistvo.

Na mesto incidenta pored policije i Hitne pomoći stigao je pregovarački tim s namerom da vozača odvrati od samoubilačke namere.

Vozač belog golfa izazvao saobraćajnu nezgodu u Kragujevcu

Posle određenog vremena to im je i uspelo. Unezvereni vozač je sišao sa krova i daljom dijagnostikom utvrđen je razlog zbog koga se odlučio da ovakav potez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema nezvaničim saznanjima ovog medija, utvrđeno je da je veliki stres bio uzrok za ovakvo nekontrolisano ponašanje, jer je mislio da je u nesreći nekoga teže povredio.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected].

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike