Majka ubijene devojčice (2) slomljena od tuge nije mogla pred novinare: Komšije u šoku - Poslednji put kad sam ih video su delovali srećno

13.10.2022

13:01

0

Autor: D.A.

Novinari su zatekli potpuno zamračenu kuću, a sve roletne su bile spuštene

Majka ubijene devojčice (2) slomljena od tuge nije mogla pred novinare: Komšije u šoku - Poslednji put kad sam ih video su delovali srećno
vršac ubistvo Goran Sivački (6) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Iako je za danas Suzana B., majka dvogodišnje devojčice koju je ubio njen otac Marko B., najavila konferenciju u svojoj kući, sinoć je otkazala. Novinari su, ipak, otišli u prethodno zakazano vreme do njene porodične kuće u Vršcu, gde im se, slomljena, kratko zahvalila na brizi.

Novinari su zatekli potpuno zamračenu kuću, a sve roletne su bile spuštene. Iz kuće je izašao otac Suzane B., Svetozar Isaković, koji rekao da je nažalost, konferencija otkazana jer Suzani nije dobro.

24sedam/Goran Sivački
 

- Dala je izjavu u policiji, tamo je i trebalo, ne oseća se dobro - rekao je Svetozar.

Kasnije je Suzana sa majkom došla u kuću potpuno slomljena, jedva je hodala. Kratko se zahvalila na brizi i saučešću i objasnila da ne može danas da govori.

Komšija Milorad Marković, koji živi u ulici gde i majka devojčice koju je ubio otac, kaže za 24sedam da danima nije mogao da spava kad je čuo šta se desilo.

- Niko ovde nije mogao ništa da nasluti, Marko je ćerku stalno nosio na krkače, igrali su se svi zajedno. Bili su jako složna porodica. Jako sam se iznenadio kad sam čuo da je bilo maltretiranja. Ovo je malo mesto, niko nikada nije čuo da je bilo nasilja, niko je modru nije video, delovali su presrećno - kaže Milorad.

24sedam/Goran Sivački
 

On dodaje da je čuo da se Suzana i Marko rastaju tek kad se desilo ubistvo.

- Poslednji put sam ih video zajedno proletos i ništa nije delovao kao da nije u redu - dodaje on.

Podsetimo, Suzana je sinoć u objavi na svom profilu na Fejsbuku napisala da se konferencija koju je zakazala za 13. oktobar u 14 sati otkazuje.

 - Zaista vas molim da razumete moju odluku koja nije bila laka, posebno u ovom momentu. Sve propuste i loše razmene informacija između službi koje sam želela da iznesem, saopštim i pokažem je prikazana od strane pokrajinskog sekretarijata za socijalnu zaštitu, gospodina Predraga Vuletića kome zahvaljujem ovom prilikom za profesionalno sproveden nadzor. Prolazim kroz najteže dane u životu sa svojom porodicom, ne mogu vam opisati prazninu koju osećam. Tuga i tišina koja je zavladala našim domom je užasna i teško je zamisliti ovu tamu koju osećamo zbog našeg anđela Petre - napisala je Suzana B.

Podsećanja radi, Marko B. udavio je svoju dvogodišnju ćerku, a potom se obesio, 4. oktobra u stanu u Vršcu. On je samo nedelju dana ranije osuđen za nasilje u porodici, za koje ga je supruga Suzana prijavila, a koje je trajalo godinama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike