Marko Drakula koji je Belivukovu žrtvu pokušao da raznese bombom sin je frontmena poznate grupe!

11.10.2022

15:36

0

Marko Drakula tereti se da je 7. oktobra 2019. godine pokušao da ubije Lazara Vukićevića

Marko Drakula koji je Belivukovu žrtvu pokušao da raznese bombom sin je frontmena poznate grupe!
nebojsa drakula jutjub - Copyright Printscreen/YouTube/nebojsa drakula

Marko Drakula, kome je danas odloženo pripremno ročište za pokušaj ubistva Lazara Vukićevića, jedne od žrtava klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, sin je poznatog pankera Nebojše Drakule, frontmena grupe "Direktori".

Drakula se tereti da je 7. oktobra 2019. godine na Vračaru pod Vukićev automobil "porše" postavio eksploziv. Optužen je za teško ubistvo u pokušaju za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora, zatim nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, za koje je zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora i teško delo protiv opšte sigurnosti za koje mu preti kazna od jedne do osam godina zatvora.

Drakula se sumnjiči da je podmetnuo eksplozivnu napravu ispod Vukićevićevog "poršea", a kad je on bio u blizini, on je daljinski aktivirao eksploziv. Vukićevića je odbacila detonacija, zadobio je lake povrede, dok mu je vozilo potpuno uništeno. Eksplozijom je pričinjena velika materijalna šteta na više vozila koja su bila parkirana u neposrednoj blizini. Drakula se u istrazi branio ćutanjem.

Za Marka Drakulu mediji tvrde da je povezan sa Nikolom Vušovićem, poznatijim kao Džoni sa Vračara.

Lazara Vukićevića, inače, u oktobru 2020. godine ubili pripadnici grupe Veljka Belivuka, kojima 17. oktobra počinje suđenje pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog sedam ubistava.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike