Goran nije smeo da bude za volanom automobila: Imao 19 krivičnih dela i 11 saobraćajki, a u dvanaestoj sa njim poginuli brat i sestra!

11.10.2022

11:09

0

Autor: 24sedam

Imao i četiri vožnje pod dejstvom alkohola

Goran nije smeo da bude za volanom automobila: Imao 19 krivičnih dela i 11 saobraćajki, a u dvanaestoj sa njim poginuli brat i sestra!
nesreća - Copyright Printscreen/Pink

Goran Radivojević (56), vozač automobila "fijat multipla", koji je sinoć izazvao saobraćajnu nezgodu u Beogradu, za poslednjih 10 godina imao je čak 60 prekršaja i 19 krivičnih dela.

Radivojević je izvršilac 19 krivičnih dela i to: sedam krađa, 10 teških krađa, nasilje u porodici i falsifikovanje isprave.

- Učestvovao je u 12 saobraćajnih nezgoda, od kojih je izazvao šest (za pet saobraćajnih nezgoda - materijalna šteta - protiv njega je podneta prekršajna prijava, a poslednja je od 10. oktobra 2022. godine u kojoj je nastradao) - kaže sagovornik Telegrafa.

Prema sudskim presudama, doneta mu je zabrana upravljanja vozilom u periodu od 21. 1. 2017. do 21. 9. 2017. godine u trajanju od osam meseci, u periodu od 31. 3. 2021. do 30. 9. 2021. godine u trajanju od šest meseci i u periodu od 10. 8. 2022. do 10. 4. 2023. godine u trajanju od osam meseci.

- U trenutku nesreće Radivojević je bio pod zabranom. Imao je upisanih 16 kaznenih poena. Protiv njega je podneto 29 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka za otkrivenih 36 prekršaja i to: šest odbijanja da se podvrgne utvrđivanju prisustva na alkohol, isključenje iz saobraćaja, zatečen da upravlja za vreme isključenja, 17 vožnji pod dejstvom alkohola, nepropisno preticanje, tri puta vozio neregistrovana kola, nepropisno uključivanje u saobraćaj, kretanje vozilom brzinom većom od dozvoljene, istek roka registracione nalepnice, jednom nepropisno obeleženo vozilo zbog kvara, jedno kretanje jednosmernom ulicom u zabranjenom smeru, tri nedržanja odstojanja - kaže izvor blizak istrazi.

Printscreen/Pink
 

Navodno, vozač Radivojević je imao i četiri vožnje pod dejstvom alkohola, 14 nepropisnih parkiranja, tri kazne zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa, dva prekoračenja brzine, tri kretanja površinom koja nije namenjena za tu vrstu vozila, jedna nepropisno postavljena registraciona nalepnica, jedno nepostupanje po saobraćajnoj signalizaciji, dva neuključivanja svetala danju i jedna nepropisna radnja prilikom upravljanja biciklom.

Slobodan i Svetlana koji su poginuli u udesu koji je Radivojević izazvao su brat i sestra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike