Kolega (39) oteo tinejdžerku iz Srbije u Trstu: Spasila se SMS porukom!

07.10.2022

09:20

0

Autor: D.A.

U telefonu mu našli morbidne poruke koje joj je slao

Kolega (39) oteo tinejdžerku iz Srbije u Trstu: Spasila se SMS porukom!
Ilustracija - Copyright Pixabay

U noći između petka 16. i subote 17. septembra, državna policija Trsta uhapsila je državljanina Bangladeša (39) koji je, kako se sumnja, kidnapovao i onda pokušao da ostvari fizičku vezu sa maloletnom koleginicom, inače Srpkinjom.

Uprava policije u Trstu je intervenisala po dojavi na broj hitne pomoći 112, da je osoba koja je prijavila da je zabrinuta za svoju prijateljicu koja je slanjem SMS poruka zatražila pomoć, tvrdeći da se nalazi na autoputu, u pravcu Trsta, protiv njene volje i ukrcala se u automobil sa njoj poznatim čovekom.

Vozač automobila se, kako navode italijanski mediji, u petak uveče posle radne smene ponudio da devojku odveze kući u mestu Linjano Pineta, ali je protiv njene volje krenuo ka autoputu prema Trstu.

Policija ih je stigla, a tinejdžerka je tada rekla da je pre otmice muškarac, njen poslodavac, u poslednje vreme veoma insistirao da sa njom stupi u sentimentalnu i fizičku vezu, nudeći joj i novac za usluge koje je uvek odbijala, odlažući sve jer je morala da radi kako bi se izdržavala.

Po dolasku u policijsku stanicu, muškarac je prvo podvrgnut ličnom pretresu, a zatim i oduzet mu mobilni telefon, iz čijeg sms ćaskanja, između njega i mlade žene, je isplivalo posebno morbidno i uporno interesovanje za nju.

On je potom uhapšen i odveden u pritvor u Udinama da bi bio stavljen na raspolaganje pravosudnim organima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike