Obrt u istrazi! Nenad nije ubica, obdukcija pokazala kako je Sandra preminula

23.12.2020

18:30 >> 20:42

0

Nenad I. (55) koji je prekjuče uhapšen u iznajmljenom stanu na Čukarici, pušten je na slobodu. Utvrđeno je da je Sandra D. (47) sama sebi nanela kobnu povr

Obrt u istrazi! Nenad nije ubica, obdukcija pokazala kako je Sandra preminula
Copyright Hapšenje Nenada I. (54) Foto: 24sedam

Obdukcija Sandre D. (47), čije je telo pronađeno prekjuče u stanu na Čukarici, pokazala je da je žena sama sebi nanela povrede od kojih je preminula. Nenad I. (55), koji je tada uhapšen, je oslobođen.

Telo Sandre D. pronađeno je u stanu Nenada I. u ulici Dušana Vlajića, sa ubodnom ranom u preponama. Policija je tada iz stana izuzela brojne tragove, a Nenada I. uhapsila. Nakon uviđaja, leš je odnet na obdukciju.

Kako saznaje 24sedam, obdukcija i veštačenje pokazali su da je Sandra sama sebi nanala povredu od koje je preminula, tačnije da se sama ubola iglom u krvni sud, od čega je nasmrt iskrvarila! Kako se moglo čuti na licu mesta, reč je o ljudima koji su zavisnici od narkotika.

– Kada su bili gotovi rezultati obdukcije, Nenad I. je pušten na slobodu – kaže za 24sedam izvor bizak istrazi.

Pročitajte još

Kako je ranije rekao naš izvor, policiju je pozvao upravo Nenad. Međutim, po dolasku inspektora on je bio izgubljen i tvrdio je da to nije Sandra, te da ne zna kako je umrla žena jer je u tom trenutku išao do prodavnice.

Telo je identifikovao vlasnik stana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike