Marko koji je zadavio ćerku (2) pre nedelju dana osuđen zbog nasilja u porodici: Imao zabranu prilaska!

05.10.2022

11:22

1

Autor: 24sedam

Jedina prijava protiv Marka B. za nasilje u porodici bila je 30. aprila ove godine od strane njegove supruge S. B.

Marko koji je zadavio ćerku (2) pre nedelju dana osuđen zbog nasilja u porodici: Imao zabranu prilaska!
M.B. S.B (1) - Copyright Printscreen/Facebook/S.B.

Marka B., koji je udavio svoju ćerku (2), a zatim se obesio u stanu u Vršcu, supruga je prijavila za nasilje u porodici, a taj postupak bio je završen pre samo nedelju dana kada je kažnjen uslovno.

Prema pisanjima medija, jedina prijava protiv Marka B. za nasilje u porodici bila je 30. aprila ove godine od strane njegove supruge S. B.

Tada su mu izrečene hitne mere i privremena zabrana da kontaktira žrtvu i prilazi joj, kao i privremeno udaljenje iz stana u trajanju od 48 sati, počev od 30. aprila. Osnovni sud u Vršcu je doneo rešenje o produženju navedene hitne mere na period od 30 dana, do 1. juna ove godine.

Na predlog tužilaštva, mera je produživana do okončanja krivičnog postupka, a do tada Marku B. bila je izrečena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa S.B. i zabrana prilaska kući u kojoj ona živi. Sudski postupak je okončan nedavno -  27. septembra, kada je kažnjen na uslovnu osudu i kaznu zatvoru od jedne godine, koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni ne učini novo delo u roku od tri godine.

Podsetimo, juče se u Vršcu dogodio zločin kakav Srbija ne pamti, kada je Marko B. (35) u svom stanu udavio dvogodišnju ćerkicu, pa se obesio.

Njihova beživotna tela zatekla je Markova supruga, a devojčicina majka. Ona i Marko su bili u procesu razvoda braka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike