24sedam u Vršcu na mestu nezapamćenog zločina: Komšija se trese u suzama - video sam dete kako leži u kupatilu (FOTO/VIDEO)

05.10.2022

09:55

0

Javio se uvek, ali je stalno bio sam. Dete nismo viđali - rekla je Markova komšinica za 24sedam

24sedam u Vršcu na mestu nezapamćenog zločina: Komšija se trese u suzama - video sam dete kako leži u kupatilu (FOTO/VIDEO)
Vršac dete ubistvo (11) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Nakon nezapamćene tragedije u Vršcu, u ulici Vojnički trg, kada je je Marko B. (35) udavio svoju dvogodišnju ćerku, a zatim presudio sebi, u zgradi broj 18 je vlada muk.

Inspektori vršačke policije koji su i sinoć obavljali uviđaj i dalje su na mestu zločina, a Markove komšije kažu da nikada nisu ni pomislili da tako nešto može da se desi u zgradi gde se svi poznaju i gde je uvek vladao mir.

- On se tu doselio pre oko sva meseca, niko ga nije poznavao, ali je delovao kao jako pristojan mladić. Javio se uvek, ali je stalno bio sam. Dete nismo viđali - rekla je Markova komšinica za 24sedam.

 

Međutim, prvi Markov komšija za naš portal kaže da je čuo razgovor i dreku juče popodne iz garsonjere u kojoj je Marko živeo kao podstanar.

- Čuo sam razgovor koji je dugo trajao, nije mi smetalo, ali se odužio i već je počela vika. Izašao sam ispred stana da vidim da li je sve u redu, a on mi je rekao da nema nikakvih problema i samo me uljudno pozdravio - kaže komšija.

Roditelji Marka B. su, kažu komšije, izbezumljeni došli na mesto zločina. I njih je navodno kontaktirala policija.

- Za dva meseca se on jedva čuo, a sinoc mi to to zato bilo čudno. Posle nekog vremena mi je zvonio na vrata i tražio punjac za telefon, ali ja nisam imao i onda je nastao tajac - priča komšija.

Kako je objasnio za naš portal, nakon što se sve stišalo je tek nastao pravili horor.

- Morao sam da izađem da vidim šta se dešava, a onda sam video policiju i prišao sam, ne sam ne znam šta mi je trebalo, video sam dete kako mrtvo leži pored wc šolje - kaže nam Markov komšija.

Kako kaže, bilo je mnogo ljudi koji su prisustvovali sceni kada je došla majka nesrećne devojčice koja je zapomagala i klela svog bivšeg muža.

- Sedela je na stepenicama i plakala - objašnjavaju komšije.

Prema saznanjima našeg portala, Marko je radio u vršačkoj opštini, a stan je, navodno, iznajmio od advokata koji ga je i zastupao u brakorazvodnoj parnici.

Komšije dodaju i da je garsonjera u kojoj se dogodio stravičan zločin “kao ukleta”.

- Ko god se u tu garsonjeru doselio nešto je pošlo po zlu. Bio je stanara koji su bili nepodnošljivi za čitavu zgradu. Svakakvih je bilo, ali ovo se nikad nije desilo - kažu oni.

Policija još obezbeđuje mesto zločina.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike