Izet bio jedan od najiskusnijih vozača: Prijatelji se opraštaju od poginulog posle džipijade (FOTO)

25.09.2022

10:25

0

Izet Bronja biće sahranjen danas u Novom Pazaru

Izet bio jedan od najiskusnijih vozača: Prijatelji se opraštaju od poginulog posle džipijade (FOTO)
Izet Bronja (3) - Copyright Facebook/Izet Bronja

Izet Bronja (47), off-roud vozač koji je nastradao juče kod Ivanjice posle džipijade, biće sahranjen danas u Novo Pazaru, nakon molitve koja će biti obavljena u porodičnoj kući.

Bronja je, da podsetimo, nastradao juče po završetku ekstremne trke, kada su od cilja vozači krenula nazad ka mestu okupljanja.

Facebook/Izet Bronja
 

- On se prevrnuo na izuzetno nepristupačnom terenu. Njegove kolege, koje su išle za njim odmah su pritčale kako bi mu pomogle i prenele ga do saniteta, ali je, nažalost, preminuo od zadobijenih povreda - ispričali su očevici.

Od nastradalog vozača na društvenim mežama oprostilla se i grupa "Off-Road Novi Pazar 4x4" čiji je Bronja bio član, a veliki broj prijatelja i kolega sa nevericom i tugom dočekalo je ovu informaciju.

Facebook/Izet Bronja
 

"Brate naš Izo, prijatelju, duže i učitelju ovog sporta Allah ti dženet podario, ostaćeš nam u sećanju kao jedan od najiskusnijih vozača ovog sporta. Zivećeš u našim srcima večno", napisao je jedan od kolega.

Drugi je naveo: "Najiskrenije saučešće porodici i prijateljima iz kluba. Bog neka mu se smiluje, oprosti grehe i uvede ga u raj".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike