Majka male Monike koju je oteo Malčanski Berberin pružila podršku Nininim roditeljima: "Budite strpljivi, hrabri i jaki"

21.09.2022

15:40

0

Autor: D.A.

Roditelji mole za pomoć ako se prepozna devojčica da se prijavi odmah policiji...

Majka male Monike koju je oteo Malčanski Berberin pružila podršku Nininim roditeljima: "Budite strpljivi, hrabri i jaki"
Monika-Karimanovic face - Copyright Printscreen/Facebook

Petogodišnja Nina Anđelić nestala je jutros oko 10 sati u Kladovu, kada je izašla iz tamošnje predškolske ustanove.

Za njom se intenzivno traga više od sedam sati, a u potragu se uključeni porodica, policija i meštani, dok se čitava Srbija moli da pronađu devojčicu.

Podršku je pružila i Aleksandra Karimanović, majka Monike Karimanović koju je 2019. godine oteo i maltretirao Ninoslav Jovanović, poznatiji pod nadimkom Malčanski Berberin, koji je kasnije osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu, a tamo je i preminuo.

- Nestala je mala Nina iz Kladova. Roditelji mole za pomoć ako se prepozna devojčica da se prijavi odmah policiji. Puna podrška roditeljima. Roditelje molim da budu strpljivi, da budu hrabri i jaki - napisala je Aleksandra.

Podsetimo, Nina ne može da govori i zbog toga se apluje na one koji je pronađu da joj ne p0rilaze sa leđa i da joj objasne da će roditelji uskoro doći po nju.

Printscreen/YouTube/Drustvene mreže
Nina Anđelić

Ima plavu kosu vezanu u rep i šiške.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike