Male Nine nema već sedam sati: Celo Kladovo traži devojčicu koja je nestala iz vrtića, majka pretrnula od straha!

21.09.2022

15:04

0

Porodica, meštani i policija mole ljude da se uključe u potragu i da ako vide Ninu, da je zadrže dok neko ne dođe po nju

Male Nine nema već sedam sati: Celo Kladovo traži devojčicu koja je nestala iz vrtića, majka pretrnula od straha!
kladovo nina blur2 - Copyright Printscreen/YouTube/Drustvene mreže

Meštani Kladova i okoline intenzivno tragaju za devojčicom Ninom Anđelić (5), koja je jutros nestala iz vrtića u tom gradu.

Kako je do sada poznato, Nina je nestala oko 10 sati, kada su njeni roditelji primili poziv iz predškolske ustanove "Neven" gde je devojčica bila tog jutra. Prema rečima izvora beogradskih medija, došlo je do trenutka nepažnje od strane zaposlenih u ovoj ustanovi i Nina je tada samo išetala iz vrtića.

Ona ne govoti i njena majka se, kako kaže, najviše plaši da se ona nije uplašila i samo negde legla.

Svi meštani, ali i policija u Kladovu su uključeni u potragu i devojčicu traže već sedam sati. U potrazi pomažu i dronovi, a kako se veruje, Nina se najverovatnije izgubila u šumi, uplašena je i dezorjentisana.

Ljudi koji su uključeni u potragu kažu da se, pre oko sat vremena, videli devojčicu koja odgovara opisu, plave koše vezane u rep, sa šiškama.

Porodica, meštani i policija mole ljude da se uključe u potragu i da ako vide Ninu, da je zadrže dok neko ne dođe po nju od roditelja ili pripadnika policije.

Takođe, policija apeluje na sve da se još intenzivnije uključe u potragu jer uskoro pada mrak.

- Potražite je u svim delovima Kladova, pa i susednim mestima. Pretražite ulice, zgrade, parkove, plažu, kej u Kladovu... Imajte u vidu da se oko 19 sati već smrkava - glasi apel uključenih i potragu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike