Da li je Robert zverski ubio suprugu zbog osećaja odbačenosti? Ubod nožem u vrat za nesrećnu Ljiljanu bio je koban

21.09.2022

14:19

0

Autor: 24sedam

Ubijena Ljiljana biće sahranjena u subotu u 14 sati na Kerskom groblju

Da li je Robert zverski ubio suprugu zbog osećaja odbačenosti? Ubod nožem u vrat za nesrećnu Ljiljanu bio je koban
Ljiljana Velimirović - Copyright Foto: Facebook/Ljiljana Velimirovic

Tragedija koja je juče potresla Suboticu okončana je jutros hapšenjem Roberta V. koji se sumnjiči da je ubio bivšu suprugu Ljiljanu (54) u stanu njene majke u Ulici Sergeja Jesenjina. On je nesrećnoj ženi nožem naneo više smrtonosnih rana, pa pobegao.

Da li je očaj naterao osumnjičenog Roberta V. da ubije bivšu ženu Ljiljanu i to pred očima njene majke, jer nije želela pomirenje, znaće se posle istrage Višeg tužilaštva u Subotici. Robert je došao na vrata stana, želeći da se pomiri sa njom, ali je ona odbila predlog. Nakon toga je usledio krvavi pir, nožem je ubo bivšu suprugu u leđa, a zatim joj zario nož u vrat, što je za nesrećnu ženu bilo kobno.

Rodbina nije želela da govori o detaljima života i ubistva, a majka ubijene otišla je iz stana i trenutno se nalazi se kod rodbine.

Foto: Facebook/Ljiljana Velimirovic
Robert V. ubio je bivšu suprugu, a onda je pokušao da se ubije

Ubijena Ljiljana biće sahranjena u subotu u 14 sati na Kerskom groblju, a komšije kažu da rodbina očekuje dolazak Ljiljanine kćerke Kristine iz Engleske, koja se tamo školovala i tamo trenutno živi.

Rano jutros policija je pronašla Roberta u Ulici Braće Radić bez svesti u njegovom "pežou" kojim je pobegao sa mesta zločina. On je nađen bez svesti, u lokvi krvi, i najverovatnije je presekao vene, ali mu život nije ugrožen. Povrede su mu sanirane i on je uhapšen.

Hapšenju je prethodila potraga više policijskih ekipa za osumnjičenim. Subotica je bila blokirana na svim izlazima, ali osumnjičeni se kretao u nekoliko obližnjih blokova između naselja Aleksandrovo, Prozivkea i Ker, gde je počinio zločin.

Nezvanično se pominje da je jedini mogući motiv osumnjičenog za ubistvo to što je bio odbačen. Navodno nije mogao da se pomiri sa sudbinom da Ljiljana ne želi više da živi sa njim, a nije našao ni izlaz sa drugim osobama, pa je odlučio da presudi bivšoj ženi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike