Tražio ženu na internetu, pa iskasapio bivšu suprugu! Robert iz Subotice 15 dana pre zločina objavljivao oglase na Fejsbuku

21.09.2022

10:54

0

Dobro veče, da li neko želi neobavezan čet? - napisao je ubica na ovoj Fejsbuk grupi

Tražio ženu na internetu, pa iskasapio bivšu suprugu! Robert iz Subotice 15 dana pre zločina objavljivao oglase na Fejsbuku
3181495_3181481-robert3-edit_ls - Copyright Printksrin/Fejsbuk

Robert V. iz Subotice, koji je nožem izbo svoju suprugu Ljiljanu V. (50), 15 dana pre zločina tražio sebi partnerku na Fejsbuk grupi, čiji je član već sedam godina.

Naime, u grupi "Tražim ozbiljnu ženu za brak" početkom septembra da traži nekoga sa kim bi mogao da razmenjuje poruke.

- Dobro veče, da li neko želi neobavezan čet - napisao je ubica na ovoj fejbuk grupi.

Pored ove objave, može se primetiti da je Robert aktivan član ove grupe već sedam godina i da od 2015. godine traži sebi partnerku za neobavezno dopisivanje i deli romantične slike.

Podsetimo, Robert V. brutalno je ubio juče svoju bivšu suprugu Ljiljanu u njenom stanu u Subotici. Nesrećna žena u stanu je živela sa svojom majkom pred kojom se i dogodio stravičan zločin.

Foto: Facebook/Ljiljana Velimirovic
 

Robert je došao u stan u kom je Ljiljana živela sa namerom da je moli da se pomire. Njena majka Ljubica otvorila mu je vrata i pustila ga u stan, ne sluteći tragediju. Nakon što je nekoliko puta izbo ženu kuhinjskim nožem, pobegao je.

Svojim pežoom odvezao se u nepoznatom pravcu, a subotička policija krenula je odmah u potragu. On je uhapšen jutros u jednom subotičkom naselju, kada je pronađen u svom automobilu bez svesti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike