Preminula profesorka iz Kragujevca koja je teško povređena u nesreći u Beogradu: " Ceo dan je posvećen Vesni, deca su je volela"

20.09.2022

12:46

0

"Zahvaljući njenoj sposobnosti, kao škola smo sarađivali sa mnogim državama"

Preminula profesorka iz Kragujevca koja je teško povređena u nesreći u Beogradu: " Ceo dan je posvećen Vesni, deca su je volela"
Ilustracija - Copyright Tanjug

Profesorka srpskog jezika Vesna D. (48) OŠ "Vuk Karadžić" iz Kragujevca koja je u subotu teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Beogradu, preminula je juče ujutru, a njene kolege i dalje su u šoku zbog tragedije.

Bojan Konatar, direktor OŠ "Vuk Karadžić" kaže da je saznao od porodice da je nastavnica srpskog Vesna D. (48) preminula.

 Kaže da je gubitak nenadoknadiv, jer je bila veliki profesionalac i pedagog.

- Veoma sam potrešen. Ceo dan je posvećen Vesni. Deca su je volela, a bila je stručna nastavnica i učesnica mnogih projekata. Vrsna pedegagoška savetnica, koja se konstantno usavršavala - kaže direktor škole.

Nastavnicu Vesnu D. je u subotu udario automobil ispred hotela u kojem je odsela jer je otišla u Beograd na poslovni seminar koji je organizovao UNICEF.

Kako se saznaje, vozač auta je kako bi izbegao sudar sa drugim automobilom, naglo skrenuo. U tim trenutku je naišla Vesna D. koju je pokosio. Od posledica teških povreda, preminula je u utorak ujutro u bolnici.

- Zahvaljući njenoj sposobnosti, kao škola smo sarađivali sa mnogim državama. Bila je vrlo sposobna žena. Veoma mi je žao - kaže Bojan Konatar.

 Vesna D. kao nastavnica u OŠ "Vuk Karadžić" u Kragujevcu radi od 2002. godine. U jednom periodu je bila direktorka OŠ "Momo Stanojlović".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike