Trudnica se polila vrelom vodom, a ne zapalila: Policija proverava oproštajno pismo koje je ostavila!

18.09.2022

11:58

0

Ivana G. je hospitalizovana i stanje joj je sada stabilno

Trudnica se polila vrelom vodom, a ne zapalila: Policija proverava oproštajno pismo koje je ostavila!
1663343434IMG-20220916-WA0016 - Copyright RINA

U kući trudnice Ivane G. za koju se verovalo da se polila benzinom i zapalila, nađen je veliki prazan lonac na šporetu na drva, pa su istražitelji utvrdili da su njene opekotine na stomaku nastale tako što se polila vrelom vodom. Njeno zadravstveno stanje je stabilno. Policija, takođe, proverava i navode iz oproštajnog pisma koje je navodno ostavila mužu. 

Ivana imala je težak život. Ipak, i pored takvog života, Ivana nijednog trenutka policiji nije dala informacije koje bi ukazale na to da je trpela nasilje u porodici.

Ona je još pre desetak godina napustila porodični dom u selu Cvetke kod Kraljeva, i udala se u okolini Vrnjačke Banje. Sa prvim mužem ima troje dece. Prošle godine se odselila i otišla da živi u selu Bresnica kod Čačka sa muškarcem koji je dosta stariji od nje. I sa njim je zatrudnela i čekala dete pre nezgode koja se dogodila.

Meštani iz ovog sela kažu da je imala problema sa obojicom muškaraca sa kojima je živela. Ali, prema svedočenju pojedinih, više problema je imala sa drugim partnerom.

- Čuo sam da je taj muškarac iz Bresnice, koji ima blizu 70 godina, zlostavljao i mučio. Mislim da je sa njim imala ozbiljne probleme. A dogodilo se i da je zatrudnela sa njim. Ali, koliko znam i sa prvim suprugom je imala probleme - kaže jedan od meštana Cvetaka.

Iz čačanskog tužilaštva kažu da njen sadašnji nevenčani suprug, ranije nije bio prijavljivan za nasilje u porodici.

Trudnica se nalazi u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, a kako kaže prof. dr Aleksandra Dimitrijević, direktorka te klinike, njeno zdravstveno stanje je stabilno. Takođe, i beba je stabilno, a za prevremenim porođajem, kako kaže, za sada nema potrebe. Kako smo ranije pisali, trudnica ima opekotine na 12 odsto površine tela, a s njom je razgovarao i psihijatar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike