24sedam na licu mesta - Kraj talačke krize na Paliluli: Predao se otmičar, čovek koji je bio taoc vidno preplašen! (FOTO/VIDEO)

15.09.2022

14:02

0

Autor: D.A./M.Vu

Mladić koji je Slobodana Trifunovića (65) držao kao taoca u automehaničarskoj radnji na Paliluli se predao

24sedam na licu mesta - Kraj talačke krize na Paliluli: Predao se otmičar, čovek koji je bio taoc vidno preplašen! (FOTO/VIDEO)
talacka kriza karaburma TAOC PARTNERKA ROZE (5) - Copyright 24sedam/D.A.

U ulici Vojvode Mitka Krstića na Palilula se kanačno završila talačka kriza. Mladić koji je Slobodana Trifunovića (65) držao kao taoca u automehaničarskoj radnji se predao. 

Policija je odvela napadača. Uplašeni čovek je ostao da sedi u radnji da se smiri dok su ga čekala kola Hitne pomoći koja su ga odvezla.

Malo pre nego što se otmičar predao, kako nam je javio reporter sa lica mesta, u automehaničarsku radnju je uvedena žena otmičara. Porodice otmičara i taoca su takođe bile unutra i svi su držali podignute ruke. Pre toga je policija unela hranu i vodu. 

Hitna pomoć odvezla je Slobodana u Klinički centar. Posle toga, prema poslednjim informacijama, izbio je incident kad je brat taoca želeo da vidi Bobana, ali je policija nasrnula na njega.

Otmičar koji je držao Slobodana navodno dolazi da popravlja skuter kod njega

- Mladić koji je i napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji - kažu članovi porodice Slobodana Trifunovića.


Napadač se bunio što ima civila oko automehaničarske radnje, jer ih vidi kroz prozor, pa je rekao da će ga ubiti ako ne ostane samo policija.

Trifunović je prema rečima komšija pre određenog perioda doživeo moždani udar i jedna strana mu je paralisana.

Ne mestu gde se drama odvija pojavila se i supruga napadača koja je napravila scenu. Odmah posle je stigla i Slobodanova snaha koja nam je rekla da su obojica sedeli i pili ceo dan i da je napadač prvo hteo sebe da izbode, ali ga je Slobodan sprečio u tome.

- Rvali su se oko noža  i onda mu je stavio nož pod vrat i tako je do sada - rekla nam je Slobodanova snaha. 

Slobodanova partnerka nam je kroz suze rekla da je imala veliku porodičnu tragediju.

- Troje članova porodice mi je preminulo, ne bih mogla da podnesem da se i Slobodanu nešto desi - rekla je za 24sedam.

Ćerka taoca/Foto: 24sedam/D.A.
 

Policija je na terenu i u toku su pregovori sa napadačem.

Žena taoca je preminula prošle godina i trebalo je da joj drži godišnjicu i ima ćerku, ali živi sa bratom koji je sada došao na lice mesta.

Inače, napadač je svaki dan u radnji, jer je prijatelj Slobodanovog radnika i ovo nije prvi put da pravi incidente, nekoliko puta je lupao kola koja su dovezena na popravku i uglavnom je u alkoholisanom stanju.

Na terenu su trenutno pregovarački tim, interventna policija, inspektori i Hitna pomoć.

"Otmičar" je otac troje dece.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike