Trudna Maša izbezumljena nakon ubistva vođe "škaljaraca": Otac otputovao u Istanbul da je teši!

13.09.2022

15:01

1

Autor: 24sedam

Vukotićeva udovica u posldnje vreme je strahovala za svoj život

Trudna Maša izbezumljena nakon ubistva vođe "škaljaraca": Otac otputovao u Istanbul da je teši!
Optužene ubice Jovana Vukotića: Ilustracija - Copyright Pixabay/Youtube

Maša M., supruga ubijenog vođe "škaljarskog klana" Jovice Vukotića, u teškom je psihičkom stanju, a njen otac, prema saznanjima Kurira, otputovao je u Istanbul da bi joj bio podrška dok se ne okonča komplikovana procedura oko preuzimanja Vukotićevog ,koji će biti sahranjen u Crnoj Gori.

Maša M, koja je sa Jovanom čekala drugo dete, uglavnom je sa ćerkom vreme provodila u Srbiji, a nedavno su otputovale u Tursku. Ona je bila očevidac likvidacije u kojoj je 8. septembra u Istanbulu u klasičnom mafijaškom obračunu ubijen njen suprug, vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić.

Privatna arhiva/Printscreen/Youtube
 

Prema nezvaničnim informacijama, dvojica napadača na motoru prišla su automobilu u kom su bili sa ćerkicom i izvesnim E. K., koji je navodno bio vozač.

 

U poslednje vreme plašila se za svoju bezbednost u Srbiji, pa se kretanja sa obezbeđenjem.

Istražitelji sumnjaju da su ubice pratile upravo udovicu i tako otkrile da se prvi čovek škaljarskog klana, koji je u ratu sa kavčanima već osam godina skriva u Turskoj. Sumnja se da je ubistvo nastavak obračuna klanova, ali da je glavni logističar, koji je angažovao ubice u Španiji, jer je i za njim raspisana poternica - objašnjava sagovornik Kurira.

Turski istražitelji, uzeli su izjavu i od vozača E. K., koji je kako navode turski mediji, tvrdio da ne poznaje porodicu koju je vozio iz luksuzne četvrti do tržnog centra. Međutim, kada su svedoci otkrili da su posle pucnjave videli kako je otišao do ograde pored puta i tamo se zadržao neko vreme, detaljnim pretresom otkrili su da je tamo najverovatnije sakrio dva mobilna telefona, koji su pronađeni.

- Još uvek nije utvrđeno da li je i Maša M. u Turskoj koristila lažni identitet, s obzirom na to da joj je suprug bio na poternici Interpola, ali i glavna meta kavčana - dodaje naš sagovornik i podseća da je utvrđeno da se Vukotić u toj državi predstavljao kao Nikola.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike