Novosađanin koji je izbo komšiju nasmrt zbog kupatila ostaje iza rešetaka!

05.09.2022

21:45

0

Nesrećni čovek je davao znake života, čak je od jedne stanarke tražio i vode, ali je uprkos naporima lekara Hitne pomoći i Urgentnog centra, ubrzo po prijemu u bolnicu preminuo

Novosađanin koji je izbo komšiju nasmrt zbog kupatila ostaje iza rešetaka!
profimedia-0057128071 - Copyright Profimedia

Novosađanin Mirko M. (66) osumnjičen da je u zgradi u Ljermontovljevoj 4 u Novom Sadu, pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju usmrtio sugrađanina i komšiju Jovu S. (75), i dalje ostaje iza rešetaka.

Stravičnom zločinu, koji je 4. jula uznemirio stanare u LJermontovljevoj 4 na Grbavici, prethodila je svađa dvojice komšija. Još u prepodnevnim satima, između njih je došlo do prepirke zbog zajedničkog kupatila na spratu, koje je Jovo, navodno zaključao, kako ga drugi ne bi koristili. Mirko se, kažu stanari, zbog toga naljutio i započeo raspravu i napao je Jovu, pa je intervenisala i policija.

Rasprava između komšija sa istog sprata nastavljena je i u večernjim satima, kada je, kako se sumnja, Mirko M. sa više uboda nožem teško povredio Jovu, na zajedničkoj terasi.

Nesrećni čovek je davao znake života, čak je od jedne stanarke tražio i vode, ali je uprkos naporima lekara Hitne pomoći i Urgentnog centra, ubrzo po prijemu u bolnicu preminuo.

Osumnjičeni je na saslušanju izjavio da se ne seća ničega, jer je toga dana dosta pio. Navodno je utvrđeno da je posle nemilog događaja imao 1,8 promila alkohola u krvi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike