Isplivao leš u Dunavu kod Linca: Jedan detalj ukazuje na nestalog kuvara iz Novog Sada

24.12.2020

09:02 >> 12:25

0

Autor: E. H.

Na ruci utopljenika bio je isti sat kakav je nosio Milorad Vlaović za kojim se traga više od mesec dana. Telo poslato na obdukciju

Isplivao leš u Dunavu kod Linca: Jedan detalj ukazuje na nestalog kuvara iz Novog Sada
Copyright Milorad Vlaović Printscreen/Instagram/ miloradvlaovic

Austrijska policija pronašla je beživotno telo muškarca u Dunavu u blizini Linca. Kako prenose lokalni mediji, sumnja se da je u pitanju Milorad Vlaović, kuvar iz Novog Sada, koji je nestao pre nešto više od mesec dana na brodu koji je bio usidren u ovom gradu.

Telo je poslato na obdukciju, koja treba da potvrdi identitet utopljenika. Detalj koji je ukazao policiji da bi to mogao biti Vlaović jeste sat na ruci utopljenika, koji je isti kao onaj koji je nosio nestali kuvar.

Pročitajte još

Milorad Vlaović foto: Printscreen/Facebook

Vlaović je poslednji put viđen na brodu “Primadona”, na kom je zaposlen kao kuvar. Kobnog dana, on je sa kolegama obeležavao slavu Aranđelovdan.

Kako je ranije ispričala njegova supruga, na brodu je obično radio od aprila do kraja godine, a period od januara do aprila je provodio kod kuće u Novom Sadu. Ove godine, zbog virusa je bilo drugačije, pa je brod bio usidren u Lincu, a Vlaović je ostao da radi sa još jednim kolegom.

Sumnja se da se kobne večeri okliznuo i upao u reku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike