Uhapšen Francuz zbog izazivanja stravičnog udesa kod Niša, u kom je 8 osoba bilo povređeno! Sumnja se da je vozio veoma brzo!

28.08.2022

15:25

0

Autor: M. K.

S.A. je upravljao vozilom “mercedes” francuskih registarskih tablica koje se kretalo iz pravca Pirota ka Nišu

Uhapšen Francuz zbog izazivanja stravičnog udesa kod Niša, u kom je 8 osoba bilo povređeno! Sumnja se da je vozio veoma brzo!
saobraćajna nesreća Niš - Copyright 24sedam

Francuski državljanin S.A. (50) koji je juče na deonici autoputa od Pirota do Niša izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povređeno osmoro ljudi, je uhapšen. Kako saznajemo, njemu je po nalogu tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati i sproveden je u pritvorsku jedinicu niškog Kazneno popravnog zavoda odakle će sutra biti odveden na saslušanje kod tužioca.

S.A. je upravljao vozilom “mercedes” francuskih registarskih tablica koje se kretalo iz pravca Pirota ka Nišu. Oko 11.30 sati nedaleko od naplatne rampe Niš – Istok, S.A. je velikom silinom otpozadi udario u putničko vozilo “opel” holandske registracije koje je sletelo s kolovoza i prevrnulo se na krov. Usled velike brzine i nekontrolisanog kretanja i “mercedes” je sleteo u jarak pored puta.

U trenutku nesreće u oba vozila bilo je ukupno desetoro ljudi a niška Hitna pomoć je sa četiri sanitetska vozila u bolnicu prebacila osmoro. Kako je saopšteno iz niškog UKC najteže povrede ima jedna sedamnaestogodišnjakinja, radi se o povredama ruke i kuka, ali su i ona i svi ostali pacijenti svesni i stabilni.

Za sada nema informacija zbog čega je S.A. prilikom sustizanja udario u vozilo koje se kretalo u istoj traci, ali je nesumnjivo da je vozio veoma brzo, s obzirom na to da je “opel” pretrpeo velika oštećenja pa je prava sreća da niko od putnika koji su bili u holandskom automobilu, nije stradao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike