Kokain poreklom iz Perua: Otkriveno ko je Srbin koji je uhvaćen sa drogom vrednom milion evra na Batrovcima (FOTO/VIDEO)

22.08.2022

07:07 >> 07:31

0

Kokain je pronađen u devet jednakih paketa kod menjača i u patosnici suvozačevog sedišta

Kokain poreklom iz Perua: Otkriveno ko je Srbin koji je uhvaćen sa drogom vrednom milion evra na Batrovcima (FOTO/VIDEO)
5 - Copyright MUP Srbije

Na graničnom prelazu Batrovci zaplenjeno je 10 kilograma čistog kokaina, čija se vrednost procenjuje na oko milion evra, a on je pronađen kada su pregledali suvozačevo sedište.

Kokain je navodno poreklom iz Perua u Južnoj Americi.

On je nađen u automobilu mercedes nemačkih registarskih oznaka, koji je vozio srpski državljanin M. J. (37).

MUP je saopštio da su pripadnici Uprave kriminalističke policije, SBPOK, uhapsili su M. J. (37) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, posto je u njegovom vozilu na graničnom prelazu Batrovci zaplenjeno više od 10 kilograma kokaina.

 



Policijski službenici su, na Batrovcima, na ulazu u Srbiju, u automobilu marke "mercedes", nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao osumnjičeni srpski državljanin M. J., u fabričkim šupljinama pored menjača i ispod patosnice suvozačevog sedišta, pronašli kokain zapakovan u više paketa, ukupne težine oko 10 kilograma, saopštio je MUP.

Pretresom dva stana u Beogradu koje koristi osumnjičeni, pronađena je vagica za precizno merenje, kao i municija, više komada različitog kalibra, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike