Kao u filmu "Mrtav 'ladan": Bugarin hteo da prošvercuje mrtvu majku! Srpski carinici se šokirali kad su baki poželeli dobar dan

16.08.2022

14:37

0

Autor: 24sedam

Bugarski državljanin je iz Beča povezao majku kući, ali je starica, rođena 1937 godine, u putu preminula

Kao u filmu "Mrtav 'ladan": Bugarin hteo da prošvercuje mrtvu majku! Srpski carinici se šokirali kad su baki poželeli dobar dan
ATA Images

Bugarski državljanin pokušao je na graničnom prelazu Vrška Čuka da prošvercuje u kolima svoju mrtvu majku, a ovaj događaj, po mnogo čemu sličan scenama iz kultnog filma "Mrtav 'ladan", i danas se, nakon sedam godina, pamti i prepričava.

 Bugarin je preko Srbije putovao do rodnog Vidina, udaljenog oko 40 kilometara od graničnog prelaza, a na zadnjem sedištu džipa "sedela" je njegova majka.

On je uredno pokazao dokumenta, ali je bio vidno nervozan pokušavajući da nekako ubrza celu proceduru i da što pre pređe granicu.

Jedan od carinika je zatim prišao zadnjim vratima, otvorio ih, kulturno baki poželeo dobr dan i  zamolio je da izađe iz vozila. U tom trenutku njoj je samo klonula glava i odmah je bilo jasno da je mrtva.

Kako se kasnije utvrdilo, "švercer" je iz Beča povezao majku kući, ali je starica, rođena 1937 godine, u putu preminula.

BONUS VIDEO

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi