Izbo mladića lovačkim nožem? Novi detalji ubistva u Nišu - oružje još nije nađeno

14.08.2022

21:07

0

U blizini mesta zločina je i reka Nišava tako da je moguće da je nož završio u reci

Izbo mladića lovačkim nožem? Novi detalji ubistva u Nišu - oružje još nije nađeno
stefan stefanovic ubijen nis1 copy - Copyright Printscreen/Facebook/ss/24sedam/M.K.

Milan C. (39) iz sela Pukovac kod Doljevca koji je izboden nožem u niškom kafiću u noći između petka i subote, van je životne opasnosti, ali se ipak nalazi na Odeljenju intenzivne nege. On je, da podsetimo, bio u društvu sa Stefanom S.(26) i još jednim mladićem kada ih je nožem napao F. P. iz banalnog razloga.

Od zadobijenih povreda po stomaku i grudnom košu, Stefan je preminuo, a Milan C. prebačen je u bolnicu. Nakon krvavog čina F. P. se očigledno dao u beg, ali je brzo uhapšen.

- Na prvom saslušanju potvrdio je činjenice iz istrage, ali je rekao da je prvi napadnut i da ne može da se seti gde je bacio nož. Ovo sečivo koje je zarubljeno dugo je čak 25 santimetara, uobičajno se njime služe lovci tako da je neshvatljivo da se takvo hladno oružje nalazilo u ovako popularnom kafiću - kaže izvor i nastavlja

- Takvo sečivo se jasno vidi, a pretražena je okolina kafića i za sada nije nađen - rekli su nezvanično iz istrage.

U blizini mesta zločina je i reka Nišava tako da je moguće da je nož završio u reci.

- Oni su imali neko kratko koškanje, momcima iz Pukovca je F. P. valjda prosuo piće slučajno dok je prolazio pored njihovog stola. Kafić je bio pun s obzirom na to da je vikend. Sigurno je tome kumovao i alkohol tako da se nakon koškanja F. P. vratio i onda je krenula tuča zbog koje je na žalost, izgubljen još jedan mladi život - navodi izvor.

Istrazi će sigurno mnogo pomoći Milan C. koji se oporavlja u Univerzitetskom kliničkom centru i koji je pukom srećom ostao živ jer mu nisu sečivom iskidani vitalni organi pa su lekari mogli da ga spasu operacijom. Stefan je u bolnicu dovezen takoreći bez vitalnih parametara tako da lekari nisu mogli da ga održe u životu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike