Dno dna! Snimak sramne krađe iz Niša: Lopovi pokrali humanitarnu prodavnicu (VIDEO)

11.08.2022

14:00 >> 14:01

0

Autor: 24sedam

Ukrali su deo komplet trenerke koji košta 250 dinara

Dno dna! Snimak sramne krađe iz Niša: Lopovi pokrali humanitarnu prodavnicu (VIDEO)
kradja-hum-prodavnica-2 - Copyright Privatna arhiva

Sraman čin dvoje ljudi razbesneo je Nšlije. Naime, muškarac i žena snimljeni su tokom krađe u humanitarnoj prodavnici u Nišu, koja je deo projekta fondacije "Pokreni život" u kojoj kupovinom polovne i nove garderobe građani doniraju novac u humanitarne svrhe

Krađa se dogodila 10. avgusta između 12:50 i 13:00 časova, u ulici Vožda Karađorđa 110. 

- Akteri snimka boravili su desetak minuta u prodavnici i nakon toga je gospodin prišao do kase i izvadio 50 evra, uz priču kako nema dinare da kupi to što je odabrao, ne bi li na taj način kupio vreme i skrenuo pažnju koleginici koja je bila za kasom - objašnjava naš sagovornik iz pomenute fondacije. 

Dok je bestidni muškarac obmanjivao prodavačicu, gospođa koja je "operisala" sa njim spakovala je u torbu artikl i odmah nakon toga pobegla iz radnje.Ona je ukrala deo komplet trenerke koji košta 250 dinara. 

- Vrednost tog komada odeće nije velika, tako da policija ne može da pokrene postupak protiv njih, ali je svakako tužna i užasna činjenica da je neko došao da krade u prodavnici za koju se zna da je isključivo humanitarnog karaktera - dodaje naš sagovornik.

Iz "Pokreni život" pitaju se da li smo dotle došli da krademo od bolesnih i onih kojima je taj novac najpotrebniji, što je između ostalog i jedina namena ovakvog prodajnog mesta.

Dvoje lopova sa snimka, vrlo brzo su uhvaćeni, kada su pregledane nadzorne kamere. 

Kako saznajemo, ovaj dvojac od ranije je poznat kao par kradljivaca koji ordiniraju po Nišu. Iako im nadležni organi zakonski ne mogu ništa zbog vrednosti ukradene robe, iz fondacije žele da se za ovakvu sramotui bezobrazluk zna. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike