Ranjen u nogu, zapalili mu auto, pa bacili bombu: Ko je muškarac na čiju kuću je bačena eksplozivna naprava u Rumenki

09.08.2022

12:21

0

Goran V. ranjen 2018. godine ispred vrtića u Novom naselju

Ranjen u nogu, zapalili mu auto, pa bacili bombu: Ko je muškarac na čiju kuću je bačena eksplozivna naprava u Rumenki
bomba kuća preradović svilojevo googlemap (55) - Copyright Printscreen/Google Maps

Goran V. (24) na čiju kuću u Omladinskoj ulici broj 8 u Rumenki je bačena eksplozivna naprava, ranjen je 2018. godine u novosadskom Novom naselju, ispred vrtića Guliver u Bulevaru Jovana Dučiča i to u sred bela dana. Goran koji je tada inače živeo na Novom naselju zadobio je prostrelne rane desne butine i prevezen je u Urgentni centar.

Kako piše Telegraf.rs, njegovo ime ponovo se pominje 2020. godine nakon još jednog vatrenog obračuna, ovog puta u Rumenki. Goran se sumnjiči da je tada nakon kraće rasprave pucao u nogu Novosađaninu straom 31 godinu, a nakon toga je bio u bekstvu.

Pucnjava se tafa dogodila oko 14 časova, kod kanala DTD. Prema nezvaničnim saznanjima, ranjeni mladić je tada došao da bi se sastao sa Goranom, a do svađe i pucnjave došlo je zbog njihovih neraščišćenih računa.

Inače Goran i pored ovih događaja ima debeo dosije, a povezivan je i sa trgovinom narkoticima, a kuću u Rumenci je navodno kupio da bi se sklonio iz grada.

Pre određenog vremena njemu je izgoreo automobil, pa se pretpostavlja da je i ovaj incident povezan sa njegovim nelegalnim poslovima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike