Grom udario u fabriku, pa izbio požar? Vatra buknula u proizvodnom pogonu u Loznici, vatrogasci lokalizovali stihiju (FOTO)

08.08.2022

21:43

0

Površina pogona u kome se to desilo je oko 300 do 400 kvadrata

Grom udario u fabriku, pa izbio požar? Vatra buknula u proizvodnom pogonu u Loznici, vatrogasci lokalizovali stihiju (FOTO)
vatra - Copyright 24sedam/M.S.

U požaru koji je večeras oko 21 čas, izbio u lozničkoj industrijskoj zoni, u fabrici "Vali", čiji je vlasnik italijanski "Golden lejdi" nema povređenih, a kako se saznaje on je lokalizovan nešto pre 23 časa.

Prema nezvaničnim informacijama, požar je izbio u pogonu ‘’rokatura’’ u delu gde je klima uređaj.

U proizvodnom pogonu nema oštećenja, a vatra je oštetila samo tridesetak kvadrata dela gde je smeštena klima.

Površina pogona u kome se to desilo je oko 300 do 400 kvadrata.

U požaru nema povređenih, uzrok će utvrditi nadležni posle uviđaja, a pretpostavka je da udario grom jer je u Loznici večeras padala kiša povremeno praćena jakom grmljavinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Sreća je da zaposleni ne rade, nalaze se na kolektivnom odmoru, ali su radnici obezbeđenja na vreme primetili požar, odmah reagovali i pozvali vatrogasce tako da je sprečena veća materijalna šteta.

Na večerašnjoj intervenciji bilo je pet vatrogasnih vozila iz Loznice sa 21 vatrogascem, a u pomoć su preventivno pozvani vatrogasci iz Šapca za čijim učešćem ipak nije bilo potrebe.

Kako je potvrđeno, požar jeste lokalizovan, ali će loznički vatrogasci za svaki slučaj tokom noći ostati da dežuraju na licu mesta.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike