Pijani vozač udario u drvo i parkirane automobile, pa se prevrnuo na krov: Novi detalji karambola u Smederevskoj Palanci (FOTO)

07.08.2022

10:41

0

Vozač "citroena" koji je vozio pod dejstvom alkohola čudom samo lakše povređen

Pijani vozač udario u drvo i parkirane automobile, pa se prevrnuo na krov: Novi detalji karambola u Smederevskoj Palanci (FOTO)
Ilustracija - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

U Smederevskoj Palanci, u noći između subote i nedelje u 2.45 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj samo pukom srećom niko nije ozbiljnije povređen. Muškarac, koji je vozio automobil marke "citroen" pod dejstvom alkohola, uspeo je čak tri puta da udari u različite prepreke, a od vožnje je odustao tek kada se njegov automobil našao na krovu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Muškarac koji je vozio pijan, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, nakon što je izgubio kontrolu nad autom kad je velikom brzinom prešao prugu i sleteo sa puta, udario je u drvo, ali je odmah nastavio da vozi dalje. Posle nekoliko pređenih metara on je udario u parkirana vozila i ponovo krenuo dalje. Na kraju se ponovo zakucao u drvo i od siline udarca okrenuo na krov.

Ova saobraćajna nezgoda razbudila je stanovnike okolnih kuća nedaleko od pruge.

- Probudilo me je lupanje. Obukao sam se i izašao na ulicu. U tom momentu stigla je i policija. Kad sam čuo šta se dogodilo nisam mogao da verujem. Kako je, posle svega toga, uspeo da bude samo lakše povređen - pita se jedan od stanara Ulice 20. jula u Smederevskoj Palanci.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike