Čak šest udesa u Beogradu danas popodne: Ima i teže povređenih!

28.07.2022

17:50

0

Zabeleženi lančani sudari, udesi i obaranja motociklista

Čak šest udesa u Beogradu danas popodne: Ima i teže povređenih!
Hitna pomoć prevezla devojčicu u bolnicu: Ilustracija - Copyright ilustracija 24sedam

Čak šest saobraćajki dogodilo se u Beogradu ovog popodneva, a među njima su lančani sudari, udesi i obaranja motociklista.

Najpre je oko 16 sati došlo do lančanog sudara na autoputu kod "Zmaj" pumpe pre isključenja za hotel "Nacional". Za sada se ne zna se stanje učesnika ove nezgode.

Potom je na autoputu ka Nišu kod skretanja za Bubanj Potok oboren jedan motociklista. On je, kako saznajemo, zadobio teže telesne povrede, a za sada se ne zna kako je do saobraćajne nezgode došlo.

Na autoputu posle aerodroma "Nikola Tesla" kod Autokomerca dogodila se ovog popodneva još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri automobila. Povređene su dve devojke od po 19 godina. One su zadobile povredu glave i prevezene su u KBC Zemun.

Još jedan sudar dogodio se na autoputu, ali nije bilo povređenih.

Nešto oko 18.20 sati došlo je do još jednog sudara na autoputu kod isključenja za Bubanj potok. Sudarila su se dva automobila, a tom prilikom su dve osobe povređene.

Još jedna saobraćajka dogodila se na Mokroluškom brdu ka Bubanj potoku, takođe na auto-putu. Kako saznajemo, stvaraju se ogromne gužve.

Podsetimo, danas oko 15 sati došlo je do lančanog sudara u Kneza Miloša, u centru Beograda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike