Sakrio drogu u nogavicama pantalona: Zaustavljen vozač na Preševu, išao za Holandiju (FOTO)

05.08.2022

15:07

0

Vozač je prethodno boravio u Turskoj i na KiM odakle je pristigao na prelaz

Sakrio drogu u nogavicama pantalona: Zaustavljen vozač na Preševu, išao za Holandiju (FOTO)
droga (1) - Copyright Foto: Uprava carine

Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Preševo zaplenili preko 1,7 kilograma psihoaktivne supstance, koja će nakon laboratorijskih analiza biti precizno identifikovana.


Naime, carinici su 4. avgusta u automobilu "audi A3", holandskih registarskih oznaka, koji je tokom večeri pristigao na ulaz u Srbiju, pronašli dve vrste sumnjivih praškastih materija koje su odreagovale na testu za amfetamin, navodi se u saopštenju Uprave carine.

Automobilom je upravljao strani državljanin koji se uputio ka Holandiji, a koji je prethodno boravio u Turskoj i na KiM odakle je pristigao na prelaz.


Detaljnom kontrolom vozila, carinici i policajci su u prtljažniku otkrili kesu sa uredno složenim pantalonama, u čijim se nogavicama krilo 1252 grama praškaste materije za koju se osnovano sumnja da je reč o nekoj vrsti opojne droge.

Daljim pregledom, ispod sedišta vozača, pronađena je i jedna kartonska kutija oblepljena lepljivom trakom, a u kojoj se nalazila još jedna, 501 gram teška praškasta materija.

Vozača i otkrivene psihoaktivne supstance preuzela je policija u dalju nadležnost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike