Ko su mladići iz kombija koji su poginuli kod Požege? Očevici zatekli jezivi prizor, a oglasio se i Tropiko bend (FOTO)

30.07.2022

15:37

0

Aleksandar P. i Vlade M, radnici firme koja se bavi postavljanjem scenske opreme, poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Rasna kod Požege

Ko su mladići iz kombija koji su poginuli kod Požege? Očevici zatekli jezivi prizor, a oglasio se i Tropiko bend (FOTO)
1659187985pozega-udes-kamion-kombi-fotorina3 - Copyright Foto:RINA

Aleksandar P. i Vlade M, radnici firme koja se bavi postavljanjem scenske opreme, poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Rasna kod Požege, kad se njihov kombi direktno zakucao u kamion koji je dolazio iz suprotnog smera, a troje ljudi je teško povređeno.

Kako se nezvanično saznaje, nesreća se dogodila oko 13 časova, a u nesreći su povređena još dvojica radnika, kao i vozač kamiona.

Izvor objašnjava da se u prvi mah mislilo da su u pitanju članovi muzičkog benda zbog opreme koja se nalazila u kombiju.

- U pitanju su ipak radnici jedne milanovačke firme koja se bavi postavljanjem bina - objašnjava izvor.

Kombi se prema njegovim rečima direktno sudario sa kamionom.

Foto:RINA
 

- Kombi u kom su se nalazili četvorica muškaraca iz Gornjeg Milanovca pokušao je da pretekne drugo vozilo koje je bilo ispred njega, preko pune linije, nije dobo procenio i kada je prešao je u suprotnu traku direktno se zakucao u kamion. Aleksandar i Vlade poginuli su na licu mesta - objašnjava izvor.

U ovoj saobrćajnoj nesreći dvoje lica je izgubilo život, a troje je povređeno. Kombi vozilo je milanovačkih registarskih oznaka i iako se u prvi mah mislilo da su nastradali članovi muzičkog benda, reč je o vozilu firme koje iznajmljuje scensku opremu. 

U ovom udesu učevovalo je i jedno putničko vozilo marke "Mazda".

Foto:RINA
 

 

Dvojica nastradalih izgubili su život na licu mesta, a troje povrđenih je prebačeno u užičku bolnicu. 

Usled ove saobraćajne nezgode došlo je do zastoja u saobraćaju, a pošto je u pitanju prometna deonica brzo je došlo do formiranja dugačke kolone u jednom smeru. 

Očevidac: Prizor je bio jeziv

Kako su ispričali očevici prizor je bio izuzetno jeziv nakon nesreće.

- Sve se dogodilo na nekih 50 metara od nas. Čuo se jeziv udarac i škripa guma. Delovi kombija i kamiona leteli su na sve strane. Policija i Hitna pomoć stvorili su se tu za dva minuta, ali dvojici muškaraca nije bilo pomoći - objašnjava očevidac.

Oglasio se Tropiko bend

Povodom ovog tragičnog događaja, članovi Tropiko benda sus e oglasili povodom tužne vesti.

- Nastradali su deo produkcije koja je trebalo da organizuje večerašnji nastup u Čajetini. Mi smo koncert odložili i o tome obavestili publiku. Žalosno je i tužno što su nastradale dve mlade osobe. Nadamo se da će se povređeni brzo oporaviti -  rekli su članovi popularnog benda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA/24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike