Posle svađe usledio je krvavi pir! Određen pritvor muškarcu koji je nožem ubio suprugu u Futogu

27.07.2022

20:22

0

Miletu Maksimoviću (53) na teret se stavlja krivično delo teško ubistvo

Posle svađe usledio je krvavi pir! Određen pritvor muškarcu koji je nožem ubio suprugu u Futogu
Mile Maksimović - Copyright Printscreen Facebook

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Miletu Maksimoviću (53) iz Futoga, koji se sumnjiči da je ubio svoju ženu Ivanu Radulov (50) u petak 22. juna u porodičnoj kući u Futogu.


Pritvor mu je određen da ne bi ometao postupak uticanjem na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo i jer je način izvršenja krivičnog dela doveo do uznemirenja javnosti, precizirala je za Tanjug portparol Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin. Maksimoviću se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.
Printscreen Facebook
Ubijena Ivana

Da podsetimo, Mile je ubio svoju suprugu Ivanu, a zatim pokušao da presudi sebi u porodičnoj kući u Futogu. On je na ženu nasrnuo nožem. Po dolasku policije, navodno je njeno telo bilo još uvek u dvorištu, dok je muškarac prevezen na reanimaciju.

Ulica u kojoj se desio zločin je bila pod opsadom policije, a saobraćaj je obustavljen. Veliki broj komšija se okupio nakon zločina, kao i rođaci koji su bili u šoku i suzama.

Na licu mesta su se nalazili i sin i ćerka nastradale žene, a navodno je ćerka pobegla iz kuće malo pre nego što je njen otac počinio zločin.

Nesreći je prethodila svađa, a Mile je psovao i vikao.

- Prošle godine mu je žena ukrala navodno 24.000 evra i pobegla, pa se vratila posle nekog vremena. Nisu imali baš skladan brak - ispričale su komšije.

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike