Zoran Marjanović sa 10 godina javno govorio o gradu mrtvih: Pred kamerom izneo jezive detalje (VIDEO)

22.07.2022

17:19

0

Manje je poznato da se Zoran Marjanović na "malom ekranu" prvi put pojavio sa samo 10 godina

Zoran Marjanović sa 10 godina javno govorio o gradu mrtvih: Pred kamerom izneo jezive detalje (VIDEO)
Zoran Marjanović 10 god - Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović/Youtube/Novosti

Zoran Marjanović danas je osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović.

On je u žižu javnosti dospeo posle 2. aprila 2016, kada je prijavio Jelenin nestanak, a u fokusu je bio i nakon pronalska njenog tela dva dana kasnije. Često je u narednom periodu bio zastupljen u medijima, čak i učesnik rijalitija.

Međutim, manje je poznato da se Zoran Marjanović na "malom ekranu" prvi put pojavio mnogo ranije, kada je imao samo deset godina, govorio je pred kamerama tada čuvenog časopisa namenjenog paranormalnim pojavama. On je te 1990. godine za "Treće oko" otkrio da još od sedme godine doživljava astralnu projekciju u snu.

- Astralni svet je grad mrtvih, kako bi se reklo. U snu, kad zaspim, išao sam do prvog nivoa astrala - započeo je Zoran priču, začuđujuće zrelim načinom izražavanja za dete osnovnoškolskog uzrasta.

- Ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam video ljude koji i nisu baš ljudi. Tamo je crno-belo sve. To su napaćenici sve. Ima i nivo samoubica. Zavisi kako su se ubili, tako i izgledaju - nastavio je priču Marjanović, a zatim obrazložio da u pozitivnim nivoima žive astralna tela pozitivnih ljudi.

- Tamo sam video dvorac, travu i šume. Sve je normalno, samo što sve što se tamo nalazi ima svoj sjaj - poručio je Zoran i otkrio da nije razgovarao ni sa kim u astralu, ali da je jedna osoba bila njegov vodič.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike