Kršteni kum Zorana Marjanovića u neverici zbog presude: Ne može niko da me ubedi da je on ubio Jelenu, on ne bi mrava zgazio!

22.07.2022

13:52

2

Autor: Marija Mitić

Pevač Martin Ajdarević se oglasio za 24sedam pa prokomentarisao slučaj i presudu Marijanoviću

Kršteni kum Zorana Marjanovića u neverici zbog presude: Ne može niko da me ubedi da je on ubio Jelenu, on ne bi mrava zgazio!
Zoran Marjanović (1) - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zoran Marjanović danas je osuđen na 40 godina robije zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče.

Ovim povodom kontaktirali smo njegovog kuma, inače pevača koji se proslavio učešćem u talent šou "Zvezde Granda", Martina Ajdarevića. On je potpuno šokiran vešću o presudi.

- U potpunom sam šoku. Nisam verovao da će do ovoga doći, niko nije! Zoran me je krstio, bio je na svakom mom veselju, kao i ja njegovom, on je jedan divan čovek koji mrava ne bi zgrazio. Znam koliko je dobar i ne može niko da me ubedi da je on počinio ovako nešto. Šta da kažem o čoveku koji je uvek bio tu za mene, za sve nas, koji je prema svima predivan...

Printscreen/YouTube
Martin Ajdarević

Martina smo upitali i kada se poslednji put čuo i video sa Marjanovićem.

- Mi smo se često viđali, pogotovo poslednjih dana, zato što smo radili na mojoj novoj pesmi. Sve je bilo normalno, on je do posednjeg dana radio, ali eto... Sada ćemo morati da se pomirimo sa svim što nas je zadesilo.

Ajdarević kaže i da mu je žao Zoranove dece, s obzirom da će im otac biti u zatvoru toliko godina.

- Žao mi je male Jane koja je preslikana mama, talentovana za muziku. Žao mi je i Zoranovog sina. Deca više nikoga nemaju, ni dedu, ni babu, ni njih... Nemam reči, zaista - zaključuje Martin ističući da nikada sa Zoranom nije pričao o Jeleni i svemu što se dogodilo.

Martin dodaje i da nije stigao da ode do kuće Marjanovića, te ga poslednji put vidi pred odlazak u zatvor, zbog čega mu je najviše žao.

Podsećanja radi, Viši sud u Beogradu doneo je danas presudu kojom je Zoran Marjanović proglašen krivim za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović.

Marjanović je osuđen na 40 godina zatvora, nakon čega su pripadnici policije njega i uhapsili u porodičnoj kući u Borči, odakle su ga sproveli u Centralni zatvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike