"Leteli su nekoliko metara u vis": Detalji stravične saobraćajne nesreće kod hipodroma!

21.07.2022

21:38

0

Vozač "opela" Đ. Đ. zadržan u pritvoru posle saobraćajne nesreće kod hipodroma

"Leteli su nekoliko metara u vis": Detalji stravične saobraćajne nesreće kod hipodroma!
Copyright Foto:24sedam/ Goran Sivački

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.10 sati na Čukarici kod Hipodroma poginuo je motociklista (30). Do nesreće je došlo kada je Đ. Đ. (26), koji je upravljao "opel korsom" prešao u kontra smer i naleteo na "reno megan" koji je vozio U. Đ. (28).

Na "reno megan" je zatim naleteo automobil "seat leon", kojim je upravljao D. M. (41), a nakon toga i motocikl marke "kavasaki", koji je vozio muškarac koji je na licu mesta preminuo od zadobijenih povreda.

U nesreći je povređeno pet osoba. Putnici iz "renoa" L. Đ. (4) i N. Đ. (6) prevezeni su u Urgentni centar, kao i vozač "opel korse" Đ. Đ. i putnik N. M. (25). U Urgentni centar je prevezena i devojka stara oko 30 godina koja je bila na motoru.

Vozač "opela" Đ. Đ. (26), koji je izazvao saobraćajnu nesreću kod beogradskog hipodroma, kako 24sedam saznaje, bio je pod dejstvom alkohola. On je imao 1.8 promila alkohola na alko testu.

Zamenik višeg javnog tužioca naredio je da se zadrži osumnjičeni vozač.

- Kada su ljudi prišli da pomognu motociklisti i devojci, mladiću je krv šikljala iz usta, nosa, ušiju. Znalo se da mu nema pomoći. I devojka je bila u teškom stanju. Usled stravičnog sudara, leteli su nekoliko metara u vis - ispričali su očevici stravičnog sudara.

Nesreća se dogodila na nadvožnjaku iznad hipodroma.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike