"Izbošću te ako budeš vrištala!" Silovatelj povratnik pokušao da obljubi devojku u Železniku, čekaju ga dve optužnice

20.07.2022

08:27

0

Autor: 24sedam

Nemanja Z. se nalazi u pritvoru zbog opasnosti da će dovršiti ili ponoviti krivično delo

"Izbošću te ako budeš vrištala!" Silovatelj povratnik pokušao da obljubi devojku u Železniku, čekaju ga dve optužnice
Copyright Profimedia

Protiv Nemanje Z. (28) Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu zbog sumnje da je u noći između 21. i 22. novembra 2020. godine u Železniku pokušao da siluje devojku.

Protiv ovog osumnjičenog u toku je postupak i pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zbog sumnje da je u martu ove godine u Železniku pokušao da u večernjim satima u prolaz uvuče drugu devojku, ali je pobegao kada je naišlo taksi vozilo.

 Nemanja Z. se nalazi u pritvoru zbog opasnosti da će dovršiti ili ponoviti krivično delo.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu on se tereti da je u noći izmedju 21. i 22. novembra 2020. godine u Železniku,

Oštećenoj je prišao s leđa, stavio joj ruku preko usta i rekao “nemoj da vrištiš, izbošću te”. Odvukao ju je u prolaz između obližnjih zgrada gde je uz silu i pretnju pokušao da je obljubi, ali je devojka uspela da se odbrani.

Predložila mu je da odu kod nje u stan, na šta je Nemanja Z. pristao, držeći je uz sebe dok su se kretali. Devojka je uspela da mu se otrgne, otrči do visokog prizemlja i pozvoni na vrata jednog stana. Kada je čovek iz stana otvorio vrata, okrivljeni je pobegao, a oštećena devojka je pozvala policiju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike