Mladić koji je izbo policajce u Sutomoru u bekstvu: Posvađali se zbog devojaka, jedan od napadnutih poznat po skandalima u Crnoj Gori!

18.07.2022

19:33

0

On je operisan i životno ugrožen

Mladić koji je izbo policajce u Sutomoru u bekstvu: Posvađali se zbog devojaka, jedan od napadnutih poznat po skandalima u Crnoj Gori!
nocni klub cg policija traka copy - Copyright Profimedia/Pixabay

Obračun između trojice policajaca van službene dužnosti i momka, koji ima prebivalište u Novom Pazaru, na nastupu Teodore Džehverović u Sutomoru, navodno je nastao zbog devojaka saznaje Kurir.

- Mladići iz Srbije flertovali su sa devojkama koje su bile same u klubu. Nakon što su ih odbile, oni su pobesneli i nasrnuli na njih, a trojica policajaca, koji u tom momentu nisu bila na dužnosti, pokušali su da pomognu devojkama da se odbrane - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

- Došlo je do svađe, a zatim i do tuče. Jedan od mladića, A. H. (25), navodno je potegao nož i izbo policajce, a potom je istrčao iz kluba i za njim se traga.

Kako su preneli crnogorski mediji povređeni su Novak M., Saša S. i Veselin M.

Novak M. je zadobio teške telesne povrede i operisan je.

- On je i operisan i životno je ugrožen - naveli su mediji koji nisu sigurni da li su mladići u klubu bili van dužnosti ili kao obezbeđenje.

Ubrzo nakon incidenta privedena su četvorica mladića, A. B., B. B., H. R. i E. B, i oni su saslušani, dok se za mladićem A. H., koji je osumnjičen za teško ubistvo u pokušaju, traga.

Poznat po skandalima?

Kako navode crnogorski mediji, životno ugrožen policajac Nenad M. je sin poznate sudije Višeg suda u Podgorici Suzane M., koja je javnosti postala poznata po brojnim skandalima, prenela je crnogorska "Borba".

Sudija je došla u centar pažnje u  procesu koji je vođen protiv lidera Demokratskog fronta, Milana Kneževića i Andrije Mandića, zbog navodnog državnog udara koji su izveli u toj zemlji, a koji su mnogi okarakterisali kao lažan proces.

- I povređeni policajac našao se u centru skandala sa kontroverznim snimkom na kom se vidi kako pendrekom udara jastuk, a sve to po instrukcijama koje mu majka Suzana daje - podsećaju izvori medija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike