Ovo je policajac koji je poginuo u Beloj Crkvi: Drugi auto ih gurao do drveta koje su otkinuli, pa se zabili u kuću! (VIDEO)

17.07.2022

11:51

0

Policajci, koji rade na malom graničnom prelazu Kaluđerovo, blizu Bele Crkve, bili su na putu za posao

Ovo je policajac koji je poginuo u Beloj Crkvi: Drugi auto ih gurao do drveta koje su otkinuli, pa se zabili u kuću! (VIDEO)
aleksandar stevanovic bela crkva fejs blur - Copyright Facebook/Aleksandar Stevanovic

Stravična saobraćajna nesreća, u kojoj je jutros poginuo policajac Aleksandar Stevanović (52) iz Bele Crkve, a njegov kolega M. Đ. iz Kovina zadobio ozbiljne povrede kičme, dogodila se na samoj raskrsnici, blizu glavne belocrkvanske ulice.

Na vozilo, kojim je upravljao Aleksandar, naleteo je automobil iz poprečne ulice i direktno se zabio u njegova vrata, koja su od siline udarca bila potpuno smrskana. On je zadobio teške telesne povrede, od kojih je ubrzo preminuo u bolnici u Vršcu, dok se i dalje bore za život M. Đ. On je hitno helikopterom prebačen u Urgentni centar u Beogradu.

 

 

Vozač drugog automobila, koji je u trenutku nesreće bio sam u kolima, prošao je sa lakšim telesnim povredama.

Policajci, koji rade na malom graničnom prelazu Kaluđerovo, blizu Bele Crkve, bili su na putu za posao.

Na društvenim mrežama šire se fotografije nastradalog policajca, kao i poruke njegovih prijatelja. Oni se potresnim porukama opraštaju od nastradalog Aleksandra.

Lokalni mediji objavili su fotografiju slupanog automobila u kojem su se nalazili policajci kada je došlo do nesreće. Vozilo je, kako se vidi, s prednje strane potpuno smrskano.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike