Završena obdukcija tela Vladimira stradalog na Tari: Udario glavom, pa nastavio da pada 300 metara niz liticu

16.07.2022

09:43

0

Ne postoji sumnja na neko krivično delo

Završena obdukcija tela Vladimira stradalog na Tari: Udario glavom, pa nastavio da pada 300 metara niz liticu
Vladimir Milivojev - Copyright Foto: Facebook/ Vladimir Kordanovic Dado

Obdukcija tela Vladimira Milivojeva je završena i utvrđeno je da je smrt usledila usled pada sa litice.

- Prema nalazima postoje određene povrede koje ukazuju da je smrt nastupila kao posledica pada sa velike visine, koje su uzorkovale teške telesne povrede. Došlo je do prskanje jetre, koja je izazvala smrt, tu je višestruki prelom rebara i drugih kostiju, brojne ogrebotine i hematona - navodi sagovornik Informera.

Takođe, rečeno je da je usled udara od stenu na oko 100 metara niz liticu, telo udarilo glavom, te je usled toga ostalo bez skalpa, a potom nastavilo da pada do oko 300 metara niz liticu. Ne postoji sumnja na neko krivično delo.

Vladimir Milivojev je posle snimanja jednog seta seo da se odmori na ivicu litice. Verovatno se pri ustajanju okliznuo i pao u ambis.

Kada je primećeno da ga nema, za njim su pošla tri kaskadera koji su učestvovali u snimanju filma. Spustili su se konopcima do 100 m, ali ih je tada pustio adrenalin i ostali tu dok ih nisu izvukli vatrogasci spasioci i rendžeri NP Tara.

Zatim su spasioci došli do tela Vladimira Milivojeva, stavili ga u korito i odlučili zbog konfiguracije terena da se spuštaju niz liticu, još oko 800 m. Oko 19 časova su se spustili na put koji vodi pored jezera Perućac.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike