Krenuo da spasava kolegu, pa mu pozlilo od prizora: Umalo još jedna tragedija na Tari, ekipa filma "Oluja" očajna nakon pogibije prijatelja

14.07.2022

12:16

0

Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt zaposlenog

Krenuo da spasava kolegu, pa mu pozlilo od prizora: Umalo još jedna tragedija na Tari, ekipa filma "Oluja" očajna nakon pogibije prijatelja
tara-mountain-g3fce519de_1920 - Copyright Pixabay

Scenski rekviziter V.M. poginuo je danas, kada je pao sa litice na Tari, tokom pauze na snimanju filma "Oluja", potvrdila je produkcija "Omega" za 24sedam.

Na nesreću, ovo nije mogla da bude jedina tragedija za ovu produkciju, kako je nakon što je čovek pao, jedan od kolega pokušao da se spusti i pomogne mu.

Međutim, kada ga je video, pozlilo mu je i njegov život je doveden u opasnost, prenosi Informer.

U međuvremenu su došle spasilačke ekipe i Hitna pomoć, koja je nažalost mogla da konstatuje samo smrt scenskog rekvizitera.

- Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima - navodi se u saopštenju produkcije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike