Krvava proslava rođendana: Upucan gost (31) u Malom Zvorniku

25.10.2020

08:05 >> 19:40

0

Nepoznata osoba je u dvorištu kuće pucala iz automatskog oružja i tom prilikom je pogodila Veljka A. u potkolenicu. Posle ispaljenog rafala napadač je seo u

Krvava proslava rođendana: Upucan gost (31) u Malom Zvorniku
Copyright Pixabay

Muškarac Veljko A. (31) iz sela Radalj kod Malog Zvornika povređen je u pucnjavi za vreme rođendanske proslave.

Na proslavi je nepoznata osoba u dvorištu kuće pucala iz automatskog oružja i tom prilikom je pogodila gosta Veljka A. u potkolenicu, navodi objektiv.rs.

Incident se dogodio u porodici domaćina M. L.iz Radalja, koji je pravio slavlje povodom punoletstva sina B.L. Sve je bilo u najboljem redu do oko 1. 45 sati iza ponoći, navodi novosti.rs

– Ostalo je nekoliko gostiju i muzika,kada je,odjednom,u dvorište ušao nepoznati muškarac i otvorio vatru iz automatske puške – ispričao je jedan od gostiju:

– Ispalio je rafal,ne znam tačno koliko je metaka ispalio, a jedan od metaka pogodio je Veljka A. iz Radaljske Banje. Odmah se videlo da je prostrelna rana i odvezen je u Opštu bolnicu u Loznicu. Čovek koji je pucao, posle ispaljenog rafala,izašao je iz dvorišta, seo u kola i otišao je u nepoznatom pravcu. Nismo čak uspeli da vidimo koja je kola vozio. Niko ga ne zna niti je bio pozvan na slavlje – ispričali su gosti.

Za goste slavlja je enigma zašto je neznanac došao i zašto je otvorio vatru. Da li je baš ciljao ranjenog ili je na meti, možda, bio neko drugi koga je promašio, ili je u pitanju čista obest.
– Pacijent je primljen u našu ustanovu okotri časa posle ponoći – kaže Dragana Mitrović, portparol Opšte bolnice u Loznici.

– Primljen je na Ortopedskom odeljenju sa prostrelnom ranom natkolenice. Operisan je, po prijemu. Stabilan je i životno nije ugrožen – rečeno je iz bolnice.

Policija iz Malog Zvornika traga za akterom tog incidenta, koji je kvalifikovan kao pokušaj teškog ubistva i nelegalno nošenje oružja. Prema nezvaničnim informacijama iza pucnjave se krije meštanin sela Trešnjice, kod Malog Zvornika.

Policija traga za napadačem.

Povređeni je van životne opasnosti

Povređeni muškarac je odmah po prijemu u Opštu bolnicu u Loznici operisan. Kako saznajemo, trenutno se nalazi na Odeljenju ortopedije i u stabilnom je stanju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike