Velika akcija hapšenja u Pančevu - "Svetionik": Policija uhapsila navijače Partizana i Zvezde!

06.07.2022

10:49

1

Akcija je sprovedena nakon nasilničkog ponašanja mladića, pripadnika navijačke frakcije "Južni front"

Velika akcija hapšenja u Pančevu - "Svetionik": Policija uhapsila navijače Partizana i Zvezde!
Ilustracija - Copyright printscreen/MUP

U Pančevu je okončana velika akcija hapšenja navijača Partizana i Zvezde pod nazivom "Svetionik 2".

Kako su ranije preneli beogradski mediji, hapšenje se odvijalo na više lokacija.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u saradnji sa policijom u velikoj akciji " Svetionik 2" uhapsila je mladiće pripadnike partizanove frakcije "Južni front" u ovom gradu zbog nasilničkog ponašanja.

Tim povodom se tužilaštvo i oglasilo, a saopštenje prenosimo u celosti:

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu i Žandarmerijom u akciji "Svetionik 2", koja je izvedena u cilju sprečavanja sukoba navijačkih grupa, uhapsila pripadnike navijačke grupe Partizan, "Južni front", Đ.G., D.A., N.S., M.Š. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti dana 17/18.06.2022.godine na štetu policijskih službenika PI Pančevo i D.A., N.S.,Đ.J., N.K., M.A. zbog postojanja osnovane sumnje da su dana 2/3.07.2022.godine izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu radnika obezbeđenja ugostiteljskog objekta "Medžik" u Pančevu.

Po nalogu zamenice OJT Pančevo određeno je zadržavanje do 48 časova Đ.G., D.A., N.S., M.Š., Đ.J. i N.K., i isti će uz krivičnu prijavu biti privedeni i saslušani u svojstvu osumnjičenih.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu dana 30.06.2022.godine uhapsilo N.V. i D.Č, pripadnike navijačke grupe Crvena Zvezda zbog postojanja osnovane sumnje da su dana 18.06.2022.godine izvršili krivično delo nasilničko ponašanje kada su kod ugostiteljskog objekta "Pogon" zadali udarce nožem i satarom oštećenom M.T. Istima je po predlogu dežurne zamenice OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio pritvor.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike