Odbranu Belivuka i Miljkovića preuzela advokatica koja je doktorirala na temu teško ubistvo: Otkrivena i taktika odbrane(VIDEO)

05.07.2022

17:22

0

Advokat Petrović je rekao da će oni kao branioci osporavati dokaze tužilaštva koji su, kako kaže, prijavljeni nezakonito

Odbranu Belivuka i Miljkovića preuzela advokatica koja je doktorirala na temu teško ubistvo: Otkrivena i taktika odbrane(VIDEO)
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Advokati Gordana Božilović-Petrović i Vlada Petrović, inače supružnici, osim Marka Miljkovića danas su potpisali punomoće da brane i Veljka Belivuka.

Advokat Petrović je rekao da će oni kao branioci osporavati dokaze tužilaštva koji su, kako kaže, prijavljeni nezakonito, a pre svega dokaze odnosno komunikaciju pribavljenu preko Skaj aplikacije.

Gordana Božilović, advokatica Belivuka i Miljkovića, bila je dugogodišnjeg sudija, profesor je prava i doktorirala je na temu teško ubistvo, i kako je rekao advokat Petrović , ovaj predmet je za njih izazov.

Podsetimo, Veljko Belivuk, Marko Miljković i još 28 pripadnika kriminalne grupe, koju su, kako sumnja tužilaštvo, formirali kako bi pod paravanom navijačke grupe Principi vršili razna krivična dela i tako preuzeli primat u podzemlju, trebalo bi sutra da bude dovedeno u Specijalni sud u Beogradu na pripremno ročište, koje će, kao i u drugim slučajevima, biti zatvoreno za javnost.

Završeno čitanje optužnice u 19 sati

U Specijalnom sudu u Beogradu je oko 19 sati završeno čitanje optužnice u procesu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici potvrđenom optužnicom terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Na pripremnom ročištu pročitana je cela optužnica ispočetka, a sutra treba da počnu uvodna izlaganja odbrane i izjašnjenja optuženih.

Takođe, kako je novinarima rekao advokat Vlada Petrović, on će zajedno sa Gordanom Božilović Petrović zastupati i Miljkovića i Belivuka.

Optužnica je dana čitana ispočetka jer je spojen predmet ostalih pripadnika sa Miljkovićevim.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike